Nem szoktátok úgy érezni semmi értelme dolgozni?
Ha megszakadok, akkor se találok olyan munkahelyet, ahol 130-140 ezer forintnál többet keresek, túlórákkal együtt. Anélkül a nettóm 120000. Esetleg Pesten lehet meglenne 180-200 körül is hasonló munkával, de ott az albérlet is minimum 100, plusz ugye a rezsi, szóval kb ugyanott lennék, mint most. Most, ha kifizetem a bérleti díjat, rezsit, marad kb 60000 forintom minden másra. Mondanom se kell, ebből nem sokat tudok félretenni. Elvagyok, nem mondom, hogy nélkülözök, de nem jutok egyről a kettőre. Már nem is érdekel az egész, tudom, hogy sose lesz elég pénzem, de azért bosszant, hogy annyi mindenről lemaradok, csak mert szegény családba születtem. Kilátástalan az egész helyzet!
Ti nem szoktatok így érezni? Hogy minek erőlködni, ha úgyse jut előre az ember?
De, dolgozni fizetésért tök értelmetlen!! Viszont olyan helyet kell keresni ahol van lehetőséged okosságra!!
Nekem volt olyan helyem, ahol forgó árukészletnél voltam pénztáros, akkoriban még nem nagyon voltak kamerák...
Képzelheted, hogy a havi fizetésem 3 nap alatt megvolt, és sosem derült ki!
De volt egy cukrász haverom azok meg az alapanyagot okosították ipari tejsavó porral, meg maszekba árulták a saját cuccukat számla nélkül kiszállításoknál...
Volt olyan hetem, hogy 80 ezerrel rövidebb volt a bolt :D
Régi szép idők...
Nem voltak fix árak, se napi leltár, max negyedéves, azt hol ennyiért adták ezt vagy azt, hol annyiért. Követhetetlen, kalkulálhatatlan volt minden szinte.
De ha van napi leltár akkor is meg lehet csinálni, szerintem sokan ma is megcsinálják maguknak, a vonalkódos rendszer mellett kamerák kereszttüzében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!