Ha egy cég szarul fizet az ember rosszul is érzi ott magát, nincs fejlődés se akkor ott MI értelme dolgozni?
Életképes kombók:
szar bér, de jó a társaság = megéri
szar a légkör, de nagyon jó a bér = megéri
szar a légkör szar a bér, de szakmailag sokat fejlődök, ugródeszkának jó = megéri
De ahol szar a légkör, szar a bér, és még fejlődés sincs, egy pocsolya, ott mi értelme melózni?
Mert azért nem éppen üres a cég, így sokan mégis itt vannak. Mindenki „jobb híján” van itt?
Nincs más hely ahova kellene mert internetes trollkodással tengődik a szánalmas mindennapjaiban ahelyett hogy megpróbálni kitörni.
Ismerős a helyzet,Balázska?
Nekem volt ilyen munkahelyem, egy év után le is léptem.
Valami motiváló faktor mindenképpen kell, ami ott tartja az embert, legyen az jó közeg, jó fizu, érdekes feladatok, vagy bármi. Ha semmi nincs, akkor kuka.
Hát ez jó :DD
Én:
szar bér, de jó a társaság = eljöttem :'D
szar a légkör, de nagyon jó a bér = eljöttem :D
Egy szó mint száz: én nem tudok megalkudni, ahol xar a légkör vagy xar a bér, ott nem maradok sokáig. Eddig sosem bántam meg. (kop-kop) De ez én vagyok, irigylem aki bírja/csinálja. Én nem. Minden egyes ilyen nappal meghalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!