Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem értem, miért kell mindenki...

Nem értem, miért kell mindenkinek kertes ház?

Figyelt kérdés
Bővebben Pesten a belváros közlében dolgozom, mint több ismerősöm. A lényeg, hogy a kollégáim özönlenek ki évek óta az agglóba, de könyörgöm ott 5-kor kell kelni dugók, vonat nem jön, állandóan kivannak. De ők semmi pénzért nem laknának belvárosban. Am fajlagosan még drága is ez a divat.
2022. márc. 11. 13:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
74%

🐵 Vannak azok a PESTI-MAJMOK, akik miatt a panelban élhetetlen az élet...

☮️ Nah ő miattuk megyünk ki agglóba ;)

2022. márc. 11. 17:47
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Közöm sincs Budapesthez (már), városban éldegélek, ez is elég zsúfolt, bár nem nagy, itt a nyugati határnál. Szóval város.

Eszembe sem jutna lakásban élnem, ez az albérletesdi is egy rémálom, nekem is kertes ház kell, az sem érdekel, ha a városban az se ha város melletti faluban.

Tök jó élvezni az ajtócsapkodások hangját, a folyosón való pofázást, a falakon átszűrödő beszélgetést, hupogást stb.

Nem is értem mi olyan jó egy házban, még ha csak nem is feltétlen kertes...

Persze, ha kifogsz egy teljesen csendes lakást, ahol végig csend lesz, az tök jó, mert lényegesen olcsóbb, mint egy ház. De én 30-40 (akár még több) millióval + hitel nem fogok orosz rulettet játszani, pláne, ha mondjuk fél év múlva költözik melléd/alád/feletted valami barom, mert ugye ezekre 0 ráhatásod és soha sem tudhatod milyen mozgolódások lesznek a szomszédban.

2022. márc. 11. 18:25
 33/33 anonim ***** válasza:
57%
Én agglomerációban lakok Ócskay lakos vagyok 5:00 kor kelek és nem laknék a belvárosban semmi pénzért. Autóval járok. Dugók elviselhetőek, Csak ne menj be a csarnok térre, mert onnantól copás az egész.
2022. márc. 27. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!