Fogok venni egy elektromos gitárt de a szomszéd kijelentette hogy nem szereti ha hangosan zenéznek, most mit csináljak? (kertes ház)
Megmondod neki, hogy az erre vonatkozó szabályokat mindig be fogod tartani.
Aztán nézz utána pontosan, hogy mik a szabályok, azokat tartsd is be. Azon belül viszont tedd azt, ami jólesik.
Polgármesteri hivatalban tudnak segíteni, hogy zajkeltésre mik az irányadó szabályok.
Amúgy szomszédnak miért mondod, hogy hangszert veszel? Se tudnia nem kell róla, se látnia. Megveszed a gitárt, beviszed a házba és ott zenélsz vele.
Lakóövezetben az a zajkeltésre vonatkozó szabály, hogy nem lehet zajt kelteni. Már megszűnt az este 22 órás és reggeli nem tudom hanyas szabály.
A fűnyírást és a flexes, kopácsolós dolgokat meg intézik egymás közt a szomszédok belátásuk és az íratlan illemszabályok szerint.
Illedelmesen megegyeztek.
Nekem szól a gitár - neked ugat éjjel a kutyád
Nekem megy nyolckor a flex - neked megy nyolckor a fűnyíró
Nekem felújítanak a melósaim hétvégén - te fűrészeled a tűzifád a hétvégén
Te nem szopatsz - én nem szopatlak. Viszontlátásra.
#7 pontosan!
Amúgy ha veszel egy usbs audio interfacet azzal is tök jól használhatod számitógéppel valami effect szoftverrel és fülhallgatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!