Eltartott a ferjem soha nem dolgoztam, ha elmegyek dolgozni mit mondjak ha kerdezik? 22L
Figyelt kérdés
Iskolaba sem jartam , es soha nem is dolgoztam.
Vele eltem es eltartott, nem jarhattam iskolaba es nem is dolgozhattam. Asszony voltam.
Ha elmegyek interjura ,vagy csak valaki kerdezi hol dolgoztam eddig mit mondjak hogy ne tunjek egy eltartott asszonynak?
2022. márc. 7. 12:28
21/25 anonim válasza:
20: merrefelé laksz? Vannak arra munkaerőkölcsönző cégek, vagy összeszerelő üzemek?
Ilyen jellegű munkára talán felvesznek.
23/25 anonim válasza:
22 évesen még egyáltalán nem furcsa, hogy nem dolgoztál sehol. Nagyon sok 22 éves így van ezzel. Ne parázz rajta, mert nincs jelentősége.
24/25 anonim válasza:
"Igen, a cigóknál szüzen adják oda a lányt. Nem kérdezik hogy akarja-e. Akár 14 évesen is."
El vagy tévedve. Magyarországon ez egyáltalán nem jellemző. Mint ahogy az se, hogy szűz 14 éves cigánylányt találsz. (Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs, de nem jellemző).
Hajdúhadházi általános iskolában pár éve azért tört ki a botrány, mert szifiliszes leányzót találtak.
25/25 anonim válasza:
Azért megnyugtató olvasni, hogy tanulatlan cigány nő - az ékezeteket leszámítva - hibátlan helyesírással ír. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!