Eltartott a ferjem soha nem dolgoztam, ha elmegyek dolgozni mit mondjak ha kerdezik? 22L
Figyelt kérdés
Iskolaba sem jartam , es soha nem is dolgoztam.
Vele eltem es eltartott, nem jarhattam iskolaba es nem is dolgozhattam. Asszony voltam.
Ha elmegyek interjura ,vagy csak valaki kerdezi hol dolgoztam eddig mit mondjak hogy ne tunjek egy eltartott asszonynak?
2022. márc. 7. 12:28
1/25 anonim válasza:
Mond azt, hogy cigóknál ez a szokás. Nem szólhattál bele.
2/25 anonim válasza:
Amilyen helyre tanulatlanul jelentkezhetsz, hidd el qrvára nem érdekli őket, hogy előtte mit csináltál, vagy nem csináltál.
Egyébként ha "csak valaki kérdezi" és neked, meg a férjednek belefért, hogy eltartsanak, akkor miért érdekel hogy valaki mit szól?
Leszarod és annyi!
3/25 A kérdező kommentje:
Hiaba szokas , lefognak nezni. Amugy gyerekem nincs.
2022. márc. 7. 12:34
4/25 A kérdező kommentje:
Nem erdekel hogy mit szolnak, de nem akarom hogy tudjak. Senkinek semmi koze hozza
2022. márc. 7. 12:35
6/25 anonim válasza:
Mondd meg, hogy az egyetemi disszertációdat írtad a Bahamákon, ezért nem dolgoztál.
Ettől még felvesznek takarítani, vagy a gyártósorra.
7/25 anonim válasza:
Megmondod, hogy eddig az örökségedből éltél, de elfogyott.
8/25 anonim válasza:
9/25 anonim válasza:
22 évesen ez nem akkora gond még. Ha annyira kédezik megmondod hogy családi okok miatt, ennyi. Nem vagy köteles erről részletesen beszámolni. Ha a kollégáid fognak kérdezősködni nekik is megmondod hogy családi okok miatt nem dolgoztál, és tovább ne részletezd. ne mondd azt hogy a férjed eltartott meg ilyenek mert akkor egyre jobban feszegetni fogják a húrokat és így csak a feszkót fogod növelni. Családi ok meg egy tág dolog ebbe lehet bármi ok is, akár az is hogy ápolnod kellett egy családtagodat 0-24 ben de ezt sem kell mondani semmi köze ehhez senkinek.
10/25 anonim válasza:
Mondd azt, hogy háztartásbeli voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!