Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A koronavírus pontban éjfélkor...

A koronavírus pontban éjfélkor elhagyja Magyarországot?

Figyelt kérdés
Holnaptól nem kell maszkot viselni sem boltban,sem buszon,sem vonaton,sem bankban,sem hivatalokban.Ma még viszont igen.De miért?Mert a koronavírus éjfélig még itt lesz velünk?De éjfél után egy perccel már nem?

2022. márc. 6. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Habcsi van töki most már azzal menci riogatni.
2022. márc. 6. 11:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem őszig már nem is fog kelleni a maszk a boltokban,bankokban,buszokon.De lehet hogy már ősszel sem fog kelleni.
2022. márc. 6. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Ősztől kora tavaszig arat a mindenféle megfázásos, influs megbetegedés korona nélkül is, ééérted?
2022. márc. 6. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Eltűnt az már hamarabb, mióta az oroszok betörtek Ukrajnába. Az ukránok közt sok az oltatlan, mégse hoznak több vírust. :D Szerintem az egész Covidhiszti csupán vaklárma volt, nem volt indokolt ennyi korlátozás. Együtt kell élnünk ezzel a vírussal. Oltásokkal úgysem védhető ki egy olyan betegség, amit félévente elkaphatsz. Ha nem is bontok éjfélkor pezsgőt, de örülök, hogy nem kell szájkosarat hordani.
2022. márc. 6. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiába tanították azt az iskolában anno, hogy az oroszok a nagy felszabadítok. A vírus alól is felszabadították a magyar népet.
2022. márc. 6. 11:31
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Én személy szerint rájöttem, hogy jóval ritkábban fázom meg a maszk miatt és titokzatosabb a kinézetem, illetve palástolhatom vele az érzelmeimet, volt ebben jó is.
2022. márc. 6. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Hurrá hurrá, most jön a háború? 😕😟🙁☹️😖😣😢😭😭😭
2022. márc. 6. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
96%
én örülök hogy végre megszabadulhatok tőle.
2022. márc. 6. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!