Nagy postáról szeretnék váltani kisebb postára!Mit tanácsoltok?
Dolgoztam kispostán, kva sokan jártak oda, és ott is kellett tukmálni. Olyan szempontból talán jobb, hogy sokféle területhez kellett érteni (és ettől nem vált minden monotonná), de abba is bele lehet fáradni, ha egész nap csak a csekkeket látod. (Pl. adófizetői napokon)
Csomaggal mi a baj? Ráteszed a mérlegre, és a gépen kitöltöd az adatokat..
Ja, és ha nem álló nap dolgozol - amit látnak ugye a rendszerben -, máris megy az óracsökkentés, áttesznek 8 óra helyett 6 órába, vagy 4-be.
Sajnos én is csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal.
Aki tud már menekül a Postától nehogy valaki ide akarjon jönni dolgozni :)
Állandó a fenyegetés, stresszezés, minden téren de főleg az értékesítésben.
Mindenért anyagi , erkölcsi felelősséggel tartozunk ,de megfizetve nincs.
Mindenből elő van írva miből mennyit kell teljesíteni sorsjegy, árú /játék,könyv /, biztosítás , megtakarítás és ha nincs akkor bizony még abból a kicsi egyre kevesebb saját pénzből kell megkötni , vagy hírlapot előfizetni .
Közben állni az ügyfelek panaszát, szidalmazását, a másik oldalról a főnőkét minden egyes hibáért és a kevés értékesítésért.
Ha nincs akkor még mindenféle nyilatkozatot iratnak, hogy mennyit vállalsz és mikorra és írhatod a jelentéseket , hogy mért nincs elég értékesítésed.
Sajnos ez a helyzet ma a Magyar Postánál.
Igaz, a jelentéseket én is szeretem... leírom amit látni szeretnének, aztán pont azt teszem, amit jónak látok...
Tisztára a "megmondalak az óvonéninek" jut róla eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!