Mit gondoltok, milyen szigorítások fognak jönni a negyedik hullám miatt Magyarországon, és hányadikától kezdve?
Tavaly ugye ezekben a napokban léptek életbe a 2.hullám miatti szigorítások, ha jól emlékszem 11.-el volt a zárás. Tegnap a rádióban azt mondta egy virolgóus, hogy szerinte november végén mindent bezárnak majd.
Nekem az a megérzésem, hogy 15.-el lehet valami, mivel az hétfő, meg "kerek" szám is, de szerintem már csak annyi lesz, hogy a buszok/vonatok után az üzletekben is kell majd maszk, meg a védettségi kártya szükségességét visszavezetik az éttermekbe, szállodákba, fürdőkbe, stb. ahogy tavasszal is volt, a nyitás után.
Ugyanakkor érdekel, hogy ki mire számít. Elsősorban gondolatokra, meglátásokra vagyok kíváncsi, ki mit érez ezzel kapcsolatban, (tehát nem tényekre, hiszen senki se jós)
Köszönöm!
Én hasonló gyáva intézkedésekre számítok mint a múlt heti. Szerintem hasonlóan lepasszolják majd a felelősséget, tehát pl. az étterem tulajdonosa dönthet majd úgy, hogy csak kártyával lehet beülni, stb.
Kétlem hogy bevállalnák az állami szintű szigort így a választások előtt nem sokkal...
Én úgy gondolom, dec.1-től visszahozzák a boltokban való kötelező maszkviselést, de a korlátozott főrendszert már nem, mert Karácsonyra kell a lóvé.
És inkább kiadják a felelősséget pl az éttermeknek, hogy csak pl igazolvánnyal lehet beülni. Aminek már sok értelme nincs, mert már mindenki vagy oltott, vagy volt fertőzött, és van kártyája, meg nem fog a tulaj maga ellen lenni.
Az utcán való maszkviselést tudom még elképzelni, meg a korlátozott létszámot visszahozzák eseményekre.
6, elképesztően hülye vagy, én kétszer be vagyok oltva, elsők között regisztráltam, DE...
Nem érzek semmi empátiát azért, aki tényleg valami emberkísérletet lát ebben a sztoriban. Én és a szűkebb környezetem (ha el is kapjuk) bőven túl fogjuk élni, de nem fogom a saját életemet semmiben sem lekorlátozni azért, mert valaki nem akar viszonylagos biztonságban lenni a COVID alól... Aztán majd lehet bánkódni a lélegeztetőgépen, sajnálom, nem fog minden áron érdekelni, nekem is van saját életem, azzal fogok foglalkozni...
És mindenkinek ezt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!