Beindíthatják Magyarországon a negyedik hulllámot a teltházas EB meccsek és az azzal érkező indai/delta variáns és vagy nincsen akkora jelentősége a dolgoknak járványszempontból, hiszen a teraszok is ugyanúgy dugig vannak emberekkel?
Felőlem jöhet a negyedik hullám, vicc az egész járványosdni ahogyan van.
Elvileg még veszélyhelyzet van, erre telt házas meccsek vannak, felvonulások vannak a meccsek előtt, meg mindenféle csoportosulás, amivel nincs is baj, tök jó élmény, de baszki, 40 ezer ember vonulhat a meccsek előtt maszk oltás minden nélkül, de én még hordjam a maszkot a boltban, a buszon, álljak kint a sorban, hogy bejuthassak a pékségbe mert csak 4 ember mehet be, ezek annyira veszélyesek de vonulni a meccsre az nem?
Vagy az is annyira veszélyes ha szeretnék elmenni edzeni vagy nyaralni belföldön ahhoz is kell az oltás, mert biztos nagyon veszélyes egy Hotel szobában pl nyaralni a párommal.
Persze amikor a vendéglátósok akartak tüntetni vagy az emberek az intézkedések ellen, akkor ment a bírságolás, hogy veszélyeztetik az embereket, persze ha több tízezer ember vonul elvileg még járvány alatt az nem veszélyes, ott nem kell büntetni.
De mondom, vonuljanak, de akkor ne bohóckodjunk már a maszkozással, meg a védettségi kártyával.
#2-es!
Én nem tudom, de marhára kiváncsi vagyok, mert az angoloknál, ahol nálunk is magasabb az átoltottság, még ott is szignifikánsabban emelkedett a fertőzöttek száma.
#6-os!
a 11:44-es hozzászólásodat emberbatáti szeretetből lájkoltam, egyébként meg tényleg kikapcsolom majd a netet, hogy ne lássam a semmitmondó, sejtető hozzászólásaidat. Ez a felsőbbrendűségtudat, hogy amőbázol másokat...
#5-ös!
Azért örülnék, ha a hárommilióbol kettő felvenné az oltást, dehát ez az én vágyvezérelt gondolkodásom. Elég lenne 1 millió szkeptikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!