Elköltöznél Magyarországról, ha kötelezővé tennék a koronavírus elleni oltást?
Évekkel ezelőtt elköltöztem (nincs az a pénz, hogy visszaköltözzek) száz másik ok miatt, ez nem lenne befolyásoló tényező számomra. Amúgy is beadattam, csakhogy könnyebben tudjak utazni.
26/N
Aztán hova?😅
A kicsit is élhető országokban mindenhol lesz kötelező oltás. Szóval hova mész? Üzbegisztánba?
Siman elutaznek,ez a nepseg aminek a buszke tagja vagyok egy nagy nulla.
Soha tobbet nem szolalnek meg ezen a kutyaxar nyelven.
Itt helyet talalni olyan,mint meggyet keresni a sivatag kellos kozepen.
Biztos,hogy mashol is dolgozni kell es stb,de ezermillio jo lehetoseg van,es nem hal ugy meg az ember hogy fogalma nincs rola,hogy milyen erzes mondjuk egy jobb autot vezetni,vagy milyen erzes egy itthon draga,de kint siman megengedheto innivalot elfogyasztani.
Aminek az alapanyagai filleres dolgok,de itthon 1000000 forint per deci.
Mellesleg ilyen emberekkel barmit is? Az altaluk normalisnak velt dolgok kilencven szazaleka agyhalottak talalmanya.
Nagyobb valasztek sose hatrany mellesleg.
Az utolso opcio sem rossz,de annyi tisztelet van bennem,hogy nem adom ki magam annak ami nem vagyok.
Pl se nemet,se angol nem vagyok,tehat ilyet nem tennek.
De nem akarnek rosszat a kolykoknek,ha lennenek.
Max gyujtenek nekik penzt,hogy majd menjenek haza ha akarnak.
De mivel ott sokkal tobbet er a penzuk,ugy elnenek mint a kiralyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!