Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elköltöznél Magyarországról,...

Elköltöznél Magyarországról, ha kötelezővé tennék a koronavírus elleni oltást?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 23:07
1 2 3
 21/28 everlight ***** válasza:
65%
Orbán demokratának de diktátornak is alkalmatlan,Simán ki állítanának hamis oltási kártyákat jó pénzért,ki tudja hány ilyen eset van.
2021. okt. 29. 23:19
 22/28 anonim ***** válasza:
70%
Miért nincsen olyan szavazási opció, hogy " már beoltottam magam, mert nem vagyok egy chemtrail-chip-gyíkember hívő megvilágosult"
2021. okt. 30. 09:24
 23/28 anonim ***** válasza:
25%

Olyan miért nincs,hogy

Nyugdíjás/én nem vagyok megvezetve kezdőszett?

Beoltattam magam,aki nem annak nincs joga élni,és oltassa be magát 12x. Vagy 150 szuri,ki lehet bírni,csak egy tűszúrás az egész. Ha nem teszi,akkor meg haljon meg,ne mehessen ki az utcára,és zárják börtönbe mert egy közönséges bűnöző.

2021. okt. 30. 10:17
 24/28 everlight ***** válasza:
29%
Az oltottak is fertőződnek és halnak,tehát semmit nem ér a kamu oltás.
2021. okt. 30. 10:32
 25/28 anonim ***** válasza:
35%

Hiába...

Hagyd!

Ennyi ésszel szégyeníti a mi népünket csendbenmaradás helyett.

Mondjuk már így is eléggé reménytelen,de rátenni még annyi lapáttal amennyi már nem fér rá?

Miért is ne?

Bármi van statisztika szerint(ami nem sokszor valós)

50%-ok vannak.

Agyhalottak.

2021. okt. 30. 10:51
 26/28 anonim ***** válasza:
72%

Soha nem költöznék el, nem leszek senkinek a cselédje, sem másod-harmadrangú állampolgár.

Ha 100 oltást kell beadatni, akkor se.

2021. nov. 1. 18:36
 27/28 anonim ***** válasza:
23%

Te beteg vagy 27-es!

"Hány oltást kaptál gyerekkorodtól kezdve, és még itt vagy, rontod a levegőt, hülyíted a többieket!"

Hogy lehet összehasonlítani egy kisérleti stádiumban lévő oltóanyagot, olyannal amivel évtizedek óta oltonak? Senki, ismétlem senki, nem tudja, hogy milyen mellékhatásokat okozhat az oltóanyag!

" Veszélyes a többiekre, szándékos veszélyeztetés címén komoly pénzbüntetéssel, börtönnel sújtanám, magánzárkában kenyéren és vízen amíg nem könyörög az oltásért!"

Te nem vagy normális, komolyan mondom, menjél és vizsgáltasd ki magad! Súlyos problémáid vannak a fejedben, szakember segítségére szorulsz.

2021. nov. 1. 19:45
 28/28 anonim ***** válasza:
43%
sajnos mostanában sok az ilyen elborult, beteg rohadék, akire az utolsó hozzászóló is reagált. Szándékosan gerjesztik is ezt a mentalitást, ezért is kellemes meglepetés, hogy végül törölve lett az ocsmonysága :D Ha minden jól alakul, ezek hamarosan bújkálni fognak.
2021. nov. 1. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!