Elköltöznél Magyarországról, ha kötelezővé tennék a koronavírus elleni oltást?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 23:07
11/28 anonim válasza:
Mennék, de be vagyok oltva - részben az ilyen emberek miatt akarok lelépni.
12/28 anonim válasza:
Nem, hanem kijátszanám a rendszert. Nehogymá én költözzek, meg amúgy se lehetne hova, máshol is kötelező lesz.
13/28 anonim válasza:
Nem, mert magamtól is kértem az oltást már.
14/28 anonim válasza:
Sem én sem a párom nem keresnénk annyival többet külföldön, ami kompenzálná az itthoni saját ház vs. Kinti bérelt ház közötti különbséget.
Ez az oltásosdi pedig nem releváns, mivel az elsők között kaptunk , mikor a nem veszélyeztetett csopotokat elkezdték oltani.
15/28 anonim válasza:
Miért lett lepontozva, aki relevánsan válaszolt a kérdésre? :D
Pl.: 9, 10, 11, 13
16/28 anonim válasza:
Nem, már rég beoltattam magam. Nem biztos, hogy egyétnértenék az oltás kötelezővé tételével, de alapvetően támogatom az oltást és szomorúnak tartanám, hogy ebben az országban ilyen eszközökhöz kell nyúlni ahhoz, hogy az emberek felvegyék az oltást.
17/28 anonim válasza:
#15 mert ez most pont egy oltásellenes kérdés, és mindenki le lesz pontozva aki beoltatta magát ... #14 voltam
18/28 anonim válasza:
Én azt értem, de ettől még ezek is releváns válaszok... áhh, mit vár az ember az alusipkásoktól. :D
19/28 anonim válasza:
Kisérleti fázisban lévő oltóanyaggal semmilyen módon nem oltatom be magam.
20/28 anonim válasza:
Most jött a körlevél hogy kötelező lesz a munkahelyemen. Nem költözök el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!