Egy panikbeteg ,agorafobias ember ha nem tud elmenni dolgotni hiaba gyogyszert szed, mibol eljen meg? Külföldön erre segelyt adnak, itt semmit? 22L
Nem tudok elmenni dolgozni.
A panikbetegseg is eros minden nap faj a mellkasom rosszul vagyok lelkileg mindenhogy ,szedem a gyogyszert de hiaba.
Az agorafobiat kb 10 evesen allapitottak meg nalam, aztan elmult de most ujra elo jott.
Azzal kezdodott hogy le kellett szamoljak a munkahelyemrol mert nem tudtam buszra szalni hogy eljussak dolgozni. Aztan mar a boltba se tudtam elmenni. Nem tudok. De amugy erdekes hogy ejszaka, hajnalban ki tudok menni az udvarra es szerintem kepes lennek kimenni az udvaron tul is. De nappal nem.
Szuleimmel elek, de nagyon kellemetlen hogy ok tartanak el igaz csak enni adnak nem koltenek ram kulon, csak egy tanyerral tobb de akkor is. Meg ordibaljak is nekem hogy nem dolgozok. Ok nem ertik meg ezt a betegseget.
Nem tudom mit csinaljak magammal
Kulfoldon erre segelyt adnak, mondta az orvosom is de itthon kb nem letezik ez a betegseg
5
Xanax, apodepi a panikbetegsegre
A fobiara most semmilyet mert amit szedtem még rosszabb volt mint amikor nem szedtem.
8
Szamits te a legrosszabra az eletedben , te rosszindulatu.
Nem kerek ilyen valaszokat koszonom.
Aki normalisan irt annak halas vagyok
10
En is magantanulo voltam viszont nekem nem sikerult leerettsegiznem ugy
Videken lakom egy kis faluban sajnos
Te szedsz valamilyen gyogyszert? Az agarofobiara milyet?
3!
De, az orvosi diagnozissal kb rokkantnyugdíjas kategóriába kerul és amíg el nem éri az öregségi nyugdijkorhatart, ezt a támogatást kapja.
Ha súlyos lenne az állapotod, akkor leszázalékolnának, (...vagy mi a neve mostanában).
Ahogy a szomszédom 20 éves lányát is. Igaz neki nem ez baja, hanem súlyos, kezelhetetlen, operálhatatlan veleszületett nyaki csigolya abnormitása van, amitől nem tud nyelni és fullad.
Ha nem elég a terápia meg a gyógyszer, akkor kérd a dokit, hogy helyezzenek el a pszichiátrián, mert azt a legkönnyebb mondani, hogy nem tudok felszállni a buszra, vagy kimenni az udvarra.
Ha meghalnak a szüleid, mi lesz veled?
16!
Magyarországon a mentális betegségeket nem igazán szeretik elfogadni mint valódi betegséget.
Jaj dehogynem! Ismerősöm ezen a címen lóg az állam csecsén 20 éves kora óta, most 65 éves. Életében 1 évet nem dolgozott összesen.
19!
Ah, drága, az ilyen emberek mint te komolyan azt érdemelnék hogy csak egyetlen napot, csak 24 órát töltsenek el mentális betegként....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!