Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy panikbeteg ,agorafobias...

Egy panikbeteg ,agorafobias ember ha nem tud elmenni dolgotni hiaba gyogyszert szed, mibol eljen meg? Külföldön erre segelyt adnak, itt semmit? 22L

Figyelt kérdés

Nem tudok elmenni dolgozni.

A panikbetegseg is eros minden nap faj a mellkasom rosszul vagyok lelkileg mindenhogy ,szedem a gyogyszert de hiaba.

Az agorafobiat kb 10 evesen allapitottak meg nalam, aztan elmult de most ujra elo jott.

Azzal kezdodott hogy le kellett szamoljak a munkahelyemrol mert nem tudtam buszra szalni hogy eljussak dolgozni. Aztan mar a boltba se tudtam elmenni. Nem tudok. De amugy erdekes hogy ejszaka, hajnalban ki tudok menni az udvarra es szerintem kepes lennek kimenni az udvaron tul is. De nappal nem.

Szuleimmel elek, de nagyon kellemetlen hogy ok tartanak el igaz csak enni adnak nem koltenek ram kulon, csak egy tanyerral tobb de akkor is. Meg ordibaljak is nekem hogy nem dolgozok. Ok nem ertik meg ezt a betegseget.

Nem tudom mit csinaljak magammal

Kulfoldon erre segelyt adnak, mondta az orvosom is de itthon kb nem letezik ez a betegseg

2022. febr. 28. 17:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

5

Xanax, apodepi a panikbetegsegre

A fobiara most semmilyet mert amit szedtem még rosszabb volt mint amikor nem szedtem.

2022. febr. 28. 17:48
 12/29 A kérdező kommentje:

8

Szamits te a legrosszabra az eletedben , te rosszindulatu.

Nem kerek ilyen valaszokat koszonom.

Aki normalisan irt annak halas vagyok

2022. febr. 28. 17:50
 13/29 A kérdező kommentje:

10

En is magantanulo voltam viszont nekem nem sikerult leerettsegiznem ugy

Videken lakom egy kis faluban sajnos

Te szedsz valamilyen gyogyszert? Az agarofobiara milyet?

2022. febr. 28. 17:51
 14/29 anonim ***** válasza:
39%

3!

De, az orvosi diagnozissal kb rokkantnyugdíjas kategóriába kerul és amíg el nem éri az öregségi nyugdijkorhatart, ezt a támogatást kapja.

2022. febr. 28. 17:52
 15/29 anonim ***** válasza:
32%
10 vagyok, a "kezeltesd magad" kommentelőknek üzenem jópár szakember, 5 féle gyógyszer, hipnoterápia, természetgyógyász és minden anyámkínja után, hogy ez nem így működik. Van, akinél hatásos a kezelés és van, akinél kevésbé.
2022. febr. 28. 17:53
 16/29 anonim ***** válasza:
17%

Ha súlyos lenne az állapotod, akkor leszázalékolnának, (...vagy mi a neve mostanában).

Ahogy a szomszédom 20 éves lányát is. Igaz neki nem ez baja, hanem súlyos, kezelhetetlen, operálhatatlan veleszületett nyaki csigolya abnormitása van, amitől nem tud nyelni és fullad.

Ha nem elég a terápia meg a gyógyszer, akkor kérd a dokit, hogy helyezzenek el a pszichiátrián, mert azt a legkönnyebb mondani, hogy nem tudok felszállni a buszra, vagy kimenni az udvarra.

Ha meghalnak a szüleid, mi lesz veled?

2022. febr. 28. 17:54
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Keress tanárt aki online felkészít az érettségire, csináld meg mindenképp. Aztán több képzést is ismerek ami online elvégezhető.
2022. febr. 28. 17:54
 18/29 anonim ***** válasza:
30%

16!

Magyarországon a mentális betegségeket nem igazán szeretik elfogadni mint valódi betegséget.

2022. febr. 28. 17:55
 19/29 anonim ***** válasza:
22%

Jaj dehogynem! Ismerősöm ezen a címen lóg az állam csecsén 20 éves kora óta, most 65 éves. Életében 1 évet nem dolgozott összesen.

2022. febr. 28. 17:58
 20/29 anonim ***** válasza:
41%

19!

Ah, drága, az ilyen emberek mint te komolyan azt érdemelnék hogy csak egyetlen napot, csak 24 órát töltsenek el mentális betegként....

2022. febr. 28. 18:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!