Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudom hogy ez önsajnáltatásnak...

Tudom hogy ez önsajnáltatásnak hangzik, de éreztétek már hogy más emberek miatt nem tudtok azok lenni akik szeretnétek?

Figyelt kérdés
Például a sok bunkó osztálytárs akik piszkáltak titeket általánosban, a sok bunkó tanár, esetleg rossz szülök, vagy akármi ilyesmi rossz élmények, meg körülmények miatt. És így tini vagy felnőttkorban megnehezítik az életet meg az ismerkedést... És sok jó embert is így elvesztetek mert ilyenek vagytok.
jan. 31. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Ez korábban kezdődött, hogy eltüntem annak nem az volt az oka, hogy nyíltan bunkóztak. Bár már akkor is próbáltak leértekelni bekorlátozni megtanultam mi az amivel nem ártok amivel esetleg jót is okozok mert a másik kevésbé lesz feszült.

Aztán jöttek azok is hogy nem játszottak velem meg a bunkózások a csoporton belüli emberi játszmák amiket nem értetem. Pl.: valakivel eljátszol tök sokáig de utánna elkezd piszkálódni. Meg nekem általános ofőm egy öreg picssa volt. Állandóan ordibált megalázott óra közepén. A kedvenceit szerette a többiekre meg lenézően nézett. Aztán még sorolhatnám a tinikori és utánna lévő dolgokat meg még gyerekkorol is tudnék írni. De csak egy része volt a csúfolás

jan. 31. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ilyen bántalmazások rossz mintákat tudnak kialakítani, akivel például sok évig tették ezt, egyfajta szerepjátszást tanulhat meg: háttérben marad, nem mer megnyilvánulni, "bocsánat hogy élek" stílust vesz fel és mindig mindenkinek meg akar felelni, amiből az következik hogy senkinek sem tud: önmagának sem...
jan. 31. 04:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, a barom apam miatt
jan. 31. 11:46
 4/5 Metionin ***** válasza:
Persze, az emberek többsége tapasztalja ezt, az még a kisebb rossz ha csak egy területen, még szerencsésebb ha olyan közegben, ami csak ideiglenes.
jan. 31. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sajnos gimiben volt ez, szépen be is zárkóztam az ott történtek miatt. Aztán egyetemre mentem, szerencsére normális emberek közé, így ott már önmagam is lehettem és végre ki is tudtam bontakozni. Bár kellett hozzá idő.
jan. 31. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!