Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rendőrség foglalkozik azzal...

A rendőrség foglalkozik azzal ha valakinek irtam kamu profilról?

Figyelt kérdés

Azt írtam a lánynak hogy nszar a munkája meg igazából csak annyit, hogy csúnya meg stb

tudom nem szép ideges voltam haragudtam rá megis bántam…

az anyja kiirta facebookra es tobb mint 60 ember irt oda hogy kideritik stb

aztan en rairtam es bocsanatot kertem semmi fenyegetes nem vol! o azzal fenyegetett hogy feljelent igy hogy mar rairtam kitudjak nyomozni stb megol ha a keze koze kerulok stb

szoptassam meg a szádat. A lányomra álfészből irkálsz büntelenül. Mikor én lányom senkit meg nem bánt meg nem sért. Éjszaka 11kor más dolgod sincs, minthogy a lányomba kötekedjél. Irkálsz gagyi csokrokat, pillákat rak. Az én lányom tanult, hivatásos kozmetikus. Nem csak pillákat, hanem mindent csinál amit egy kozmetikus. De vergődjél is más boldogságod se legyen az életben, mint hogy itt a fésze irkálsz. Meg tudom kivagy meg nem vesznek ki a kezeim közül, szét szaggatlak. Még anyádat is szopik mert nem tudott megnevelni, mert te is egy fasszopo vagy. De most olyan átkot teszek rád, gyertyát gyújtok rád. Akinek meg nem tetszik az írásom lehet jelentkezni.

pontosan ezt irta ki…

foglalkozik ezzel a rendorseg?

vagy ha mondjum fizet valakinek megtudnak talalni? Nagyon felek nem akarok bajt…megbantam

tegnap 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
A rendőrség nem foglalkozik vele, de ha megtudják, ki vagy, azt nem köszönöd meg. Gyanítom féltékeny vagy rá, azért volt ez az óvodás szintű viselkedésed. De hát ezt ugye te még nem tudod átgondolni se. Nőlj fel, ez nagyon gáz és az élet meg fog szivatni rendesen, ha továbbra is ennyire lüke maradsz.
tegnap 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Cigányokba belekötni nem vall sok észre. Ha csendben maradtál volna, akkor soha nem derült volna ki a kiléted, mert a pereputty nem nyomozza ki, a rendőrség nem foglalkozik vele. Most viszont házhoz mentél a halálos fenyegetéshez és retteghetsz az életedért.
tegnap 21:15
 3/11 A kérdező kommentje:

hát honnan tudtam volna milyenek a cigányok?

nem vagyok féltékeny egyszerűen csak átlátok rajta, hogy kamu nyalizik a vendégeinek… de én komolyan kérdeztem, hogy ebből lehet-e bajom?

tegnap 21:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De aztán neki is, ha neked bajod esik.
tegnap 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Töröld ki az álprodfilod. Minél hamarabb. A Beallitasokbál megtalálod hol kell kitörölni. Azután 30 napig még fennt van a neved de nem látszik semmi csak feleze- fehér kép. Holnap reggel töröld ki. Mert a rendőrség nem fogja tudni rádbizonyítani hogy te írtad mert nem tudnak a profilod után keresni. Te meg letagadid hogy írtad. Valaki csinált egy profilt és az írta, mondjad ezt.
tegnap 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Fekete fehér kép. Csak eliezam. Töröld ki az álprodfilod akkor nem lesz baj. Nekem is volt 1 évig álprodfilom. Egy szellemileg sérült nő nevében használtam a fényképével. Azt hitték ő vagyok. A végtelenségig el tudtam volna húzni mert nem jöttek rá az ő ismerősei hogy nem ő vagyok mert van két igazi profilja. Csak az igazi profilok írtam az általam gyűlölt unokatestvéremről akivel a másik prodilban egy csoportban voltunk és fzltwmnehohy kiderítse hogy az is az én profilom. Azért töröltem ki hogy megelőzzem a nagyobb bajt. Aztán a szellemi sérült nőnek is meghalt az apja karácsonykor és jó is hogy addigra kitöröltem mert kaptam volna a részvétnyilvánitásokat.
tegnap 23:28
 7/11 A kérdező kommentje:
töröltem a facebookot… félek kinyomozzák
tegnap 23:56
 8/11 anonim ***** válasza:
A rendőrséget nem érdekli a buta cigányok szájtépése, nekik meg esélyük sincs kinyomozni, ha nem adtál meg magadról semmit.
ma 00:07
 9/11 A kérdező kommentje:
remélem… gondoltam a rendőrség lekakilja őket de attól tartok sajátkezüleg kiderítik. kitudja mi van ezeknek a fejébe
ma 00:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Általába még ennél komolyabb fenyegetéssel is ritkán foglalkoznak mert egyszerűen nincs rá idejük. Az előfordulhat, hogy szúrópróba szerűen egy-egy embert elővesznek, de akkor is legfeljebb egy tanúbeidézésre és egy alpos szóbeli fejmosásra számíthatsz aztán haza mehetsz mintha (szent)mise történt volna... A cigányasszonnyal ne foglalkozz, csak veri a nyálát. Máskülönben pedig ne irogass lányoknak ilyeneket, mert ha tényleg kapsz valakitől egy maflást meg fogod érdemelni. Olyanokat írogass, hogy gyönyörű szép vagy édes hercegnőm, bár csak megkoronázhatnálak és hasonlók... Akkor minden rendben lesz szerintem...
ma 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!