A rendőrség foglalkozik azzal ha valakinek irtam kamu profilról?
Azt írtam a lánynak hogy nszar a munkája meg igazából csak annyit, hogy csúnya meg stb
tudom nem szép ideges voltam haragudtam rá megis bántam…
az anyja kiirta facebookra es tobb mint 60 ember irt oda hogy kideritik stb
aztan en rairtam es bocsanatot kertem semmi fenyegetes nem vol! o azzal fenyegetett hogy feljelent igy hogy mar rairtam kitudjak nyomozni stb megol ha a keze koze kerulok stb
szoptassam meg a szádat. A lányomra álfészből irkálsz büntelenül. Mikor én lányom senkit meg nem bánt meg nem sért. Éjszaka 11kor más dolgod sincs, minthogy a lányomba kötekedjél. Irkálsz gagyi csokrokat, pillákat rak. Az én lányom tanult, hivatásos kozmetikus. Nem csak pillákat, hanem mindent csinál amit egy kozmetikus. De vergődjél is más boldogságod se legyen az életben, mint hogy itt a fésze irkálsz. Meg tudom kivagy meg nem vesznek ki a kezeim közül, szét szaggatlak. Még anyádat is szopik mert nem tudott megnevelni, mert te is egy fasszopo vagy. De most olyan átkot teszek rád, gyertyát gyújtok rád. Akinek meg nem tetszik az írásom lehet jelentkezni.
pontosan ezt irta ki…
foglalkozik ezzel a rendorseg?
vagy ha mondjum fizet valakinek megtudnak talalni? Nagyon felek nem akarok bajt…megbantam
hát honnan tudtam volna milyenek a cigányok?
nem vagyok féltékeny egyszerűen csak átlátok rajta, hogy kamu nyalizik a vendégeinek… de én komolyan kérdeztem, hogy ebből lehet-e bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!