A rendőrség foglalkozik azzal ha valakinek irtam kamu profilról?
Azt írtam a lánynak hogy nszar a munkája meg igazából csak annyit, hogy csúnya meg stb
tudom nem szép ideges voltam haragudtam rá megis bántam…
az anyja kiirta facebookra es tobb mint 60 ember irt oda hogy kideritik stb
aztan en rairtam es bocsanatot kertem semmi fenyegetes nem vol! o azzal fenyegetett hogy feljelent igy hogy mar rairtam kitudjak nyomozni stb megol ha a keze koze kerulok stb
szoptassam meg a szádat. A lányomra álfészből irkálsz büntelenül. Mikor én lányom senkit meg nem bánt meg nem sért. Éjszaka 11kor más dolgod sincs, minthogy a lányomba kötekedjél. Irkálsz gagyi csokrokat, pillákat rak. Az én lányom tanult, hivatásos kozmetikus. Nem csak pillákat, hanem mindent csinál amit egy kozmetikus. De vergődjél is más boldogságod se legyen az életben, mint hogy itt a fésze irkálsz. Meg tudom kivagy meg nem vesznek ki a kezeim közül, szét szaggatlak. Még anyádat is szopik mert nem tudott megnevelni, mert te is egy fasszopo vagy. De most olyan átkot teszek rád, gyertyát gyújtok rád. Akinek meg nem tetszik az írásom lehet jelentkezni.
pontosan ezt irta ki…
foglalkozik ezzel a rendorseg?
vagy ha mondjum fizet valakinek megtudnak talalni? Nagyon felek nem akarok bajt…megbantam

Mondjuk neked sincs sok eszed, minek irogatsz neki hülyeségeket? Mert "nyalizik a vendégeinek"? Kozmetikus, nyilván a vendégeivel akár jóban lenni, hogy továbbra is hozzá járjanak.
De anyuci írásából arra lehet következtetni, hogy az is sötét, mint az éjszaka, dehogy megy ez rendőrségre, a lánya meg gondolom nagykorú, akkor csak ő tehetné meg a feljelentést amúgy is. De nem fogja.
Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy konkrétan mit írtál neki. Mert a "meg stb" elég tág fogalom. De egy privát üzenetben elküldött beszólásért nem fognak elkezdeni nyomozni. Ha nyilvánosan szidtad volna, mint szolgáltatót, azzal már lehet, hogy foglalkoznának, mert rontod a jó hírnevét, de ha jól értem, ez nem történt meg.
Ha a kamu fiókodat törölted, úgysem jönnek rá, hogy ki vagy, mondjuk szerintem amúgy sem, csak ha te elmondod.

Egyrészről a kérdező nem írt semmiféle fenyegetést és a cigányok szokás szerint szájalnak.
Világos-olaszos színű félcigányként megfingattam cigányt és annak albínó félcigány rokonait zsarolás-fenyegetés miatt. Úgyhogy ez is csak általánosítás, hogy nem segít a rendőrség ellenük. Bár nem kaptam értesítést vagy elkallódott, de elintézték csendben nagy pénzbírsággal. Nem lett bírósági ügy, mert rettentően hülyék voltak és egyértelmű bizonyítékom volt. Onnan tudom, hogy ettől hangosak a lakótelepen. Persze k.b. ezer embert haragítottak magukra miattam. :-)

Annyit írtam, hogy sheinről rendeli a pillákat meg a virágokat is 500-ftért és 6-7 ezrekért eladja… munkájáról ennyit, meg hogy csúnya, kövér.
ez a lány itthon kozmetikus, pillás, fodrász, egyedi csokrokat készít sheinről… nem hiszem mindegyik szakmája megvan. olyan ocsmány minden munkája, de ugye a buta cigányoknak mindegy csak olcsón…
konkrétan ennyi volt
aztán rám írt a báttya, hogy az egész családom megöli xd mehetünk stb stb… erre csak nevettem meg kérdeztem, hogy ilyen vagany vagy? aztan leírt egy regényt ismét és tiltott… tehát ő is fenyegetett, de ezután még ők irkálnak ki facebookra és ők fenyegetnek rendőrséggel.
utána mikor az anyja írt is azt mondta szét ver így, h rá írtam betud mérni a rendőrség mondom fenyegess nyugodtan
innen nem írt csak nézegette az üzit utána töröltem a facebookot. de a kiírást nem vette le még mindig felvannak háborodva.

Szerinted buta, putris cigányok, akik ilyeneket írkálnak(stílusból ez jön le, hogy ilyenekről van szó) azoknak van eszük ahhoz, hogy ilyet ki tudjanak nyomozni, hogy honnan jött egy üzenet? Szerinted tisztában vannak legalább annyival, hogy mi az, hogy IP cím?
A rendőrség már másabb. Ha volt benne életveszélyes fenyegetés részedről, vagy pontosan leírtad, hogy hogy ölnéd őt meg, stb. Az már bűncselekmény, de az hogy most olyanokat írtál, hogy csúnya ő, meg a munkája, meg ilyesmi azokkal senki nem fog foglalkozni.
Töröld a prodilt(addig függeszd, míg nem törlődik), aztán felejtsd el az egész családot örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!