Velem van a gond, hogy nem akarok egyáltalán olyan pasit aki még az anyjával el?
Figyelt kérdés
Legyen most kortól független, de szerintem az egyáltalán nem egészséges, lehet erre most akármit rá húzni, hogy ezért még azért élnek együtt mert(.......) Nekem nem tűnik túl egészséges, praktikus dolgognak. Vagy a másik véglet, hogy a pasi kimondottan csak olyan nőt keres magának akihez oda lehet cucolni. Oké vannak ilyen nők is de az más téma szerintem. A személyeskedő, idióta, gyökér, kotozkodo trágár válaszokra nem tartok igényt!!! Köszönöm viszont a kulturált, értelmes válaszokat!2022. febr. 27. 14:46
22/25 anonim válasza:
Most a kérdező kitörölteti az összes Casanovás választ... :D
23/25 anonim válasza:
Én látom azokat a válaszokat.
24/25 anonim válasza:
Kérdező!
Igen komoly saját családi házam van, de a szánalmas férfigyűlöleteddel és a borzasztó helyesírásoddal, a kerületembe se engednélek be -ha rajtam múlna- nem, hogy a házamba.
25/25 anonim válasza:
"idióta, gyökér, kotozkodo trágár válaszokra nem tartok igényt"
Ezt te magad szolgáltatod:
"egy nagyképű bunk, aki a város bikaja, ilyen auudi olyan tetoválás stb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!