Velem van a gond, hogy nem akarok egyáltalán olyan pasit
aki még az anyjával el?
11/25 A kérdező kommentje:
12/25 A kérdező kommentje:
Nekem az nem tetszik meg nagyon, hogy egy mármint pár éves férfit az anyja nagyon befojasolni tud... Na ott harangoztak szerintem neki!! Pláne ha még egy háztartásban is élnek.
13/25 A kérdező kommentje:
A Casanovas kérdést is te írtad ki? Tök ugyanolyan helyesírási hibák vannak.
2022. febr. 27. 15:14
Kérdező, ez a pasi akiről írtam, 47 éves volt, eleve gáznak tartottam de úgy voltam vele ne ítélkezzek előre. Na a "szíves" vendéglátásukkal aztán igazolták magukat. #2.
2022. febr. 27. 15:15
16/25 A kérdező kommentje:
Kinek kelletem mire hányszor? Casanova? A drog nemjo értem?
Nem teljesen értek eggyet a gondolatmeneteddel.
Én itthon lakom 27 évesen, mert abszolút feleslegesnek tartok kidobni egy csomó pénzt alberlérletre ha tökéletesen elvagyok itthon is.
Eleve vidéken léteznek több generációs házak ahol nem egy hanem több család él külön külön emeleten vagy külön lakrészen.
Szóval ők sosem költöznek el az anyjuktól mert egy házban élnek?
Szerinted okos döntés lenne elköltözni a nagy házból valami rohadt drága albérleti lyukba csak azért, hogy egy magadfajta ne ítéljen el ismeretlenül?
A nem is olyan rég múltban meg több generáció élt egy fedél alatt sok gyerekkel idősekkel lassacskán ez ismét aktuális lesz mivel hova tovább egyre kevesebb átlagpolgár lesz képes megengedni és a fizeteseből fenntartani egy egyszemélyes háztartást. Növekvő energiaárak, dráguló élelmiszerek, nem emelekdő fizetések bizony csak a mamahoteleket erősítik majd.
2022. febr. 27. 16:26
18/25 A kérdező kommentje:
17 te itt nagyon meg akarod mondani a tutit látom. De nem ez volt a kérdés! Tegyük fel egy nagyképű bunk, aki a város bikaja, ilyen auudi olyan tetoválás stb... Anyuci szoknyájat fogja meg mindig ott neked valami nem bűzlik? Ja és még annyi.... Elvileg nagyon jól keres... Akkor kérdem én. Hogy is van ez? Közben anyuci szoknyája a kapaszkodunk?
Csak hogy a 21. században élünk, nem a Kádár-korszakban. Ha nekem nem lett volna pénzem saját lakásra, inkább vettem volna fel hitelt rá, és annak a törlesztőjét fizetem mintsem bérleti díjat egy vadidegennek. A mamahotelesek kifogása mindig ez a többgenerációs ház duma meg a bérleti díjak is. Hát én nem szeretnék arra átmenni a pasimhoz, hogy a szomszéd szobában vihog a vénasszony a tévének (igen ezt átéltem), vagy hogy veszekszik magában beszélve a macskával! (ezt is hallottam). Hát úgy elhúztam a csíkot hogy a pasi azóta se látott.
2022. febr. 27. 16:31
20/25 A kérdező kommentje:
Anyuci bevasarol, süt, főz, mos, takarít... Hát én nem tudom értem, hogy biztos kényelmes... De ez nem gáz?
Kapcsolódó kérdések: