Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem van a gond, hogy nem...

Velem van a gond, hogy nem akarok egyáltalán olyan pasit aki még az anyjával el?

Figyelt kérdés
Legyen most kortól független, de szerintem az egyáltalán nem egészséges, lehet erre most akármit rá húzni, hogy ezért még azért élnek együtt mert(.......) Nekem nem tűnik túl egészséges, praktikus dolgognak. Vagy a másik véglet, hogy a pasi kimondottan csak olyan nőt keres magának akihez oda lehet cucolni. Oké vannak ilyen nők is de az más téma szerintem. A személyeskedő, idióta, gyökér, kotozkodo trágár válaszokra nem tartok igényt!!! Köszönöm viszont a kulturált, értelmes válaszokat!
2022. febr. 27. 14:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Itt alattad négy vagy öt kérdéssel megy a Casanova kérdés, csatlakozz be, nagyon izgi, pont ez a téma.
2022. febr. 27. 14:54
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Nincs veled gond, én sem akarnék egy ilyet. Elég volt egyszer. Karácsonykor hazavitt, az anyja mutogatta hogy milyen szépre sikerült a bejgli de meg nem kínált volna belőle. (Nem fogadtam volna el, mert nem szeretem, de ez udvariasság lett volna). Egy pohár vízzel nem kínáltak meg, így 1,5 óra után eljátszottam hogy migrénem van és vigyen haza. A házuk belülről putris volt és fekete pókhálók lógtak a pasi szobájában, rendetlenség és igénytelenség volt. A hányinger kerülgetett.
2022. febr. 27. 14:55
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
31 évesen már nekem se tetszik annyira ha még mindig anyucival él de mondjuk egy 20 évesnél még tök természetes, szóval nem igazán kortól független a dolog.
2022. febr. 27. 14:55
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem gond, jellemző a mai aranyásókra, hogy a pasi ingatlanjába akarják betenni a feneküket.
2022. febr. 27. 14:56
 5/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha még 25,27 éves, addig ok.
2022. febr. 27. 14:56
 6/25 A kérdező kommentje:
4#ez ugyan úgy fordítva is igaz csak szólok! De tudod először mindenki magából indul ki! :)
2022. febr. 27. 14:58
 7/25 anonim ***** válasza:
Nekem speciel saját lakásom van, kell a fenének a putris háza. #2
2022. febr. 27. 14:58
 8/25 anonim ***** válasza:
93%
Mondd meg neki hogy költözzön hozzád. Akkor már nem az anyjánál fog élni. Probléma megoldva.
2022. febr. 27. 15:00
 9/25 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. De pl en anyammal (szuleimmel) elek es egyedul nem is koltoznek el, ha lenne baratnom egy par honap utan viszon kivehetnenk kozos albit, szamomra ez a logikus.
2022. febr. 27. 15:06
 10/25 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem is kortól függ. 25 alatt elég természetes otthon élni.

Én rossz tapasztalat és a korom miatt sem kezdenék ilyennel. Hozzámköltözhetett volna, de nem akarta otthagyni az anyját. Én ezért többet nem pazarolnék fél-1 évet arra, hogy akkor hajlandó-e otthagyni anyucit. 30 vagyok, ha én meg tudtam teremteni az önálló életem akkor szerintem egy férfitől is elvárhatom.

2022. febr. 27. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!