Mit kéne tennem, ha megszerzem az egyetemi végzettséget, viszont nem akarok ebben dolgozni, mert egyáltalán nem érdekelt amit itt tanultam? Menjek el valami betanított munkára?
Akkor minek végezted el?
Menj el betanított munkára.
Nem büfészak.Közgáz.
Ha itthagytam volna akkor meg nem lenne semmilyen végzettésem.Amúgy meg nem ide akartam volna jönni eredetileg
Nagyon sok helyre fel fognak venni ilyennel azért. Éhenhalni nem fogsz, na 🙂
És persze betanított munkára is mehetsz. Ezeknél motiváljon az, hogy félévente előléphetsz. Feltéve, ha értelmesebb fajta ember vagy (ez nem következik a diplomából egyértelműen sajnos). Szóval most elkezded, fél év múlva műszakvezető-helyettes, egy év múlva műszakvezető lehet belőled. Mellette végezheted az adott munkahelyhez szükséges képzéseket.
Szerintem nyugodtan jelentkezésbe is beírhatod, hogy bizony neked az a célod, hogy ha tetszik a munka, akkor a lehető leggyorsabban előrelépj, tanulj, fejlődj, átlátshasd a folyamatokat, részt vehess azok hatékonyságának növelésében, stb...
És ezt értékelni fogják. Valószínűleg az előreléptetés is úgy fog megvalósulni, hogy az eddigi főnököd vagy elzúz külföldre, vagy kap egy jobb ajánlatot belföldön. Nagy a verseny a munkaerőért, főleg az értelmesért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!