Szerintetek miért kezdenek viszonyt háza Nők/Férfiak?
Szerintetek mi vezérli őket ide egy egyébként jól működő házasságban élő embereket, hogy szeretőt tartsanak hosszútávon? Mit kapnak benne?
Mennyi esély van arra, hogy a "szeretőkért" ki is lépnek?
Én akkor döntöttem úgy, hogy a szeretőmet választom, amikor már egyértelmű volt, hogy nélküle nem tudnám elképzelni az életemet. Beleszerettem. A házasságom előtte már évek óta haldoklott, pedig tényleg mindent megpróbáltam, még terápiát is javasoltam, otthon is ketten vittük a házimunkát, gyereknevelésben is kivettem a részem, és anyagilag is minden tőlem telhetőt megtettem. Szex, intimitás csak nyomokban, könyöradomány-szex 2-3 havonta egyszer. A szeretőmmel már az első hónapok után éreztem, hogy ez más, és 6 hónap után be is vallottam otthon. Állítása szerint a feleségem tudott róla, csak nem érdekelte. Ahogy a válás sem. Szóval én jól döntöttem.
De ezt már akkor sem értettem, ahogy nálad sem értem: ha tudsz róla, miért nem szólsz? Meg akarod menteni a házasságot? Vagy nem? Miért nem beszéltek róla?
Nem látom a 7-esnek küldött válaszomat. Ezért újból írom.
Szóval, tudomásom szerint nem házas a szerető, gyereke sincs, sőt párkapcsolata sincs. Valamint 1 évvel fiatalabb Tőlem.
Nem mondhatnám, hogy van nemi életünk. Havi egyszer, max 2szer.
Gondolkodnom kell, mert ez így megalázó, és nem méltó...
11-es. Becsüllek, legalább odaálltál elé, és bevallottad. Bár ezek szerint a Feleségedet hidegen hagyta.... Mindenképp jól döntöttél.
Én se vagyok már ebben a házasságban boldog, habár nekem nincs senkim és nem csaltam meg, pedig lehetett volna rá lehetőségem.
Azt gondolom, hogy menni kell tovább, keresnünk kell azt ami boldoggá tesz. Ahhoz mindenképpen fiatalok vagyunk, hogy csak úgy benne maradjunk. Nem köt össze minket semmi.
19-es
Nyilván így nincs értelme és igazad van!
Köszönöm, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!