Mit kezdenétek 5 millió forinttal? Hogy csinálnátok belőle többet, viszonylag kockázatmentesen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 19:51
1/15 anonim válasza:
Nekem elég lenne 3,5 millió is:) Most ajánlottak egy jó befektetési lehetőséget, amivel egy év alatt visszajönne a befektetett összeg, plusz kb 18-20% kamat. Abba belevágnék, mert utánanéztünk/nézettünk, és minden klappol. Hát sajna, ez van:)
2/15 anonim válasza:
Vennék belőle egy pénznyomtató gépet.:P xD
Hát nemtudom...nyithatnál belőle egy szórakozóhelyet. De akár takarékba is beteheted, és a kamata is elég szép (bár lehetne szebb is) Vegyük havi 3%-ot(legminimálisabb). Az is 150ezer forint...
3/15 anonim válasza:
Szerintem sok az a havi 3%
Én ide raknám: [link]
lekötés nélkül évi 6%
mert itt bármikor hozzáférhetek, ha kell
de ha lekötöd, magasabbat is találsz.
5/15 anonim válasza:
NE!!! Lehet, hogy nagyon bejön, de bukhatsz is!
6/15 anonim válasza:
Én lekötném, de mondjuk 5 év múlva 10 éves államkötvényt vennék.
7/15 anonim válasza:
egy év alatt 18-20% visszajönne? az kamu
egyébként 5 millát rakd be a bankba, érdeklődd meg milyen lehetőségek vannak
8/15 anonim válasza:
Mind elverném...Utaznék a párommal.
9/15 anonim válasza:
kifizetném a hitelemet (de jó is volna)
10/15 A kérdező kommentje:
Az AXAnál van, mindig keressük a legjobb kamatot fizető bankot, de havi 35ezernél többet még nem nagyon kaptunk utána, azt meg keveslem. :(
2010. júl. 18. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!