Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenétek 5 millió...

Mit kezdenétek 5 millió forinttal? Hogy csinálnátok belőle többet, viszonylag kockázatmentesen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elso, elarulnad, mi az a jo befektetesi lehetoseg?
2010. júl. 19. 00:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Terméket vásárolsz ennyiért, amit egy értékesítő csapat elad, így jön vissza az összes befektetés. Közben a terméket forgalmazó cég fizeti neked a jutalékot a termékeladás után - ez igazából nem kamat, de mivel te nem termékértékesítő vagy, így az egész befektetés, nem értékesítés. Ennyi dióhéjban. És nem kamu, sajnálom, hogy nincs pénzünk rá, mert tényleg működik:(
2010. júl. 19. 05:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Hosszú távú befektetést tudnék javasolni. Kamat 5,27% EUR-ban.
2010. júl. 26. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti tud valamit:-) kereskedés a leg kifizetődőbb üzletág!

Venni olcsón és eladni drágábban!

Termelőtől , előállítótól felvásárolni, nagy tételben olcsóbban és a "piacon" eladni kisebb mennyiségeket drágábban!

Ez a jó biznisz!

Mit össze kerestem én is, mire meg találtam:-)

2012. márc. 22. 10:18
 15/15 Phami válasza:

Akkor én leszek egyedül aki vállalja a saját álmát.

Ha lenne 5 millióm, befejezném a kis otthoni stúdiómat, nagyjából 3 millióból, majd a fent maradt 2 millióból élnék amíg tudok.

Zenei producer vagyok és nem mondom, hogy olyan rosszul keresek már most is, de értelemszerűen jobb minőséget lehet, jobb minőségű cuccokból kihozni, HA TUDOD HASZNÁLNI. Egy egyszerű példa (legalábbis számomra), mindenki fikázza a Fruity Loops-ot, de ha értesz hozzá akkor simán kihozol belőle olyan minőséget, mint egy Pro Tools-ból.

www.ThisIsPhami.com

:)

2012. okt. 25. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!