Ismeretlen Facebook felhasználók Bántalmaznak,Sértő trágár szavakkal,mit tegyek?
Rendőrségre nem szeretnék menni,mert rengeteget dolgozom,és Nincs energiám menni,És Időm sincs.Amit szeretnék,Ismeretlen emberek ne tudjanak írni,és jelölni sem, és tudom hogy ne törődjek velük stb,de Egyszerűen nem lehet ki bírni,ha bántalmaznak érzelmileg,engem és a családom.ami a legdurvább hogy halálosan fenyegetőznek, szóval hogyan lehet be állítani,hogy ne tudjanak ezek az embereknek,nem mondható valamik Írni sem,és jelölni sem.
Tudom hogy sokkal jobb lenne,ha rendőrség segítségét kérném,de nem akarok problémát,azokkal a pszhiés emberekkel. Féltem a családom,kis gyerekek suliba járnak,felügyelet nélkül.
#20:
Igen, de az online térben történt. Felesleges emiatt rendőrségre futkározni, ha egy tök random emberről van szó, aki lehet, hogy az ország másik végén lakik. Az online térben pedig alkalmazható a teljes ignoráció. Ez a való életben nem működik, mert ott akár fizikai erőszakig is elfajulhat a dolog, mert még számon kér, hogy mi az hogy nem válaszolsz stb. Itt viszont nincs face to face kontakt, az egyetlen fegyvere az írás, amit elveszel tőle egyetlen mozdulattal.
Próbáltam a beállítást de sikertelen sajnos,Ilyen beállítások,Téren tudatlan vagyok,de meg köszönném,sőt hálás lennék ha valaki elmagyarázná hogyan kell,
Egyébként a rendőrségi lépést,meg fogom tenni,kiveszek egy szabadnapot holnap,de abból úgysem lessz semmi,max annyi hogy (Ne aggódjon nem történik semmi,Nyugis szó,De azért egy próbát meg ér, Holnap mindenképp írok,a fejleményekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!