Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismeretlen Facebook felhasznál...

Ismeretlen Facebook felhasználók Bántalmaznak,Sértő trágár szavakkal,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rendőrségre nem szeretnék menni,mert rengeteget dolgozom,és Nincs energiám menni,És Időm sincs.Amit szeretnék,Ismeretlen emberek ne tudjanak írni,és jelölni sem, és tudom hogy ne törődjek velük stb,de Egyszerűen nem lehet ki bírni,ha bántalmaznak érzelmileg,engem és a családom.ami a legdurvább hogy halálosan fenyegetőznek, szóval hogyan lehet be állítani,hogy ne tudjanak ezek az embereknek,nem mondható valamik Írni sem,és jelölni sem.

Tudom hogy sokkal jobb lenne,ha rendőrség segítségét kérném,de nem akarok problémát,azokkal a pszhiés emberekkel. Féltem a családom,kis gyerekek suliba járnak,felügyelet nélkül.

2022. febr. 20. 14:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,Letiltottam, De más felhasználó néven is írogat,azt szeretném ha ne tudna idegen ember jelölni,És írni,Csak az ismerősök,ezt az opciót nem értem hogy létezik e
2022. febr. 20. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
11: Rendőrség, feljelentés!! Azt mondtad, a Facebookot munka miatt használnod kell. Kérdező, ez a beteg ember a falig el fog menni, nem fog leállni, beteg az agya az ilyennek.
2022. febr. 20. 15:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehat nalam ismeretlen embereknel ertesitest se latok, engedelykereskent jon az uzenetuk, ha full idegen, meg sem nyitom.
2022. febr. 20. 16:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Van egy olyan beállítás, hogy csak ismerősök ismerősei tudjanak jelölni, na azt kéne benyomnod. Az életkorodat meg beállítod 10 éven alulira, akkor csak és kizárólag az ismerőseid tudnak neked üzenetet küldeni. Az életkorodat meg el tudod rejteni, hogy mások ne lássák, nem muszáj publikussá tenned.
2022. febr. 20. 16:24
 15/25 anonim ***** válasza:
14: Attól, hogy letiltja, más profilokról fog írni neki. Feljelentés!
2022. febr. 20. 16:26
 16/25 anonim ***** válasza:
Nyomj rá, hogy "üzenetek figyelmen kívül hagyása". A nyomorék meg hadd beszélgessen önmagával, te azt úgyse fogod látni. 🤣
2022. febr. 20. 16:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Messengeren rámesz a profilképedre, engedélykérések és ott kiválasztod, hogy ki küldhet üzenetet neked.
2022. febr. 20. 20:10
 18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,Rendesek vagytok
2022. febr. 20. 20:13
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha beállítod, hogy idegenek csak engedélykérésbe kerüljenek, akkor a chat résznél nem is fogod látni őket.
2022. febr. 20. 20:13
 20/25 anonim ***** válasza:
A zaklató ismérve, hogy mindig lép egy lépcsőfokot a zaklatásban. Nem beszámítható. A legerélyesebben kell fellépni ellene.
2022. febr. 20. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!