Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismeretlen Facebook felhasznál...

Ismeretlen Facebook felhasználók Bántalmaznak,Sértő trágár szavakkal,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rendőrségre nem szeretnék menni,mert rengeteget dolgozom,és Nincs energiám menni,És Időm sincs.Amit szeretnék,Ismeretlen emberek ne tudjanak írni,és jelölni sem, és tudom hogy ne törődjek velük stb,de Egyszerűen nem lehet ki bírni,ha bántalmaznak érzelmileg,engem és a családom.ami a legdurvább hogy halálosan fenyegetőznek, szóval hogyan lehet be állítani,hogy ne tudjanak ezek az embereknek,nem mondható valamik Írni sem,és jelölni sem.

Tudom hogy sokkal jobb lenne,ha rendőrség segítségét kérném,de nem akarok problémát,azokkal a pszhiés emberekkel. Féltem a családom,kis gyerekek suliba járnak,felügyelet nélkül.

2022. febr. 20. 14:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Irány a rendőrség azonnal!
2022. febr. 20. 14:53
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
De miért bántalmaznak téged?
2022. febr. 20. 14:53
 3/25 grafno ***** válasza:
100%
Ne használj facebookot?!
2022. febr. 20. 15:04
 4/25 anonim ***** válasza:
53%
Milyen elözménye volt ennek???
2022. febr. 20. 15:07
 5/25 A kérdező kommentje:

Ennek egyáltalán semmi,kiváltó oka nem volt.

Csak úgy valahogy engem találtak meg,Nem értem mi értelme ennek,Gyanakszom hogy nem e valamelyik Ismerős csinálja,hogy tönkre tegye az egész életem ezzel,de mindegy nem is érdekel engem,csak az érdekel hogy le állítsam ezeket az üzeneteket valahogy

2022. febr. 20. 15:11
 6/25 A kérdező kommentje:
Facebook nélkül nagyon nehéz lenne,hiszen ott egyeztetek a főnökömmel meg beszéléseket stb,Ott tartom a rokonaimmal is a kapcsolatot,akik távol vannak,Úgy hogy egyrészt,az életem legfontosabb segéd kelléke a facebook
2022. febr. 20. 15:14
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
6: Egyértelmű, hogy tönkre akar tenni téged. Ne habozz, rendőrség! A kígyó fejét célszerű még azelőtt levágni, mielőtt támadna.
2022. febr. 20. 15:17
 8/25 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom miről beszélsz. Hogy tenné tönkre ezzel az életed? A Facebook zaklatás nem is zaklatás kb. Egy gombnyomással letiltod és abbamarad. Ha csinál másik profilt, beállítod, hogy csak engedélykérésekbe tegye az idegenek üzeneteit. Az internetes világban olyan "eszközök" állnak rendelkezésedre, amik teljes védelmet nyújtanak az ilyen helyzetek esetén. Csak akkor van baj, ha élőben kerülsz ilyen szituba, amiről nem írtál, hogy megtörtént volna, tehát nem értem miért veszed ilyen komolyan.
2022. febr. 20. 15:20
 9/25 anonim ***** válasza:
Letiltod és jelented, problem solved
2022. febr. 20. 15:21
 10/25 anonim ***** válasza:
44%

8: A Facebook zaklatás is zaklatás.

Kérdező, én a legkomolyabban venném, a 3. ilyen eset után legkésőbb mennék a rendőrséghez. Ez nem játék, lehet, hogy egy beteg pszichopatával állsz szemben. És tovább fog menni.

Őszintén Kérdező nem is értelek, már megbocsáss! Az első kellett volna, hogy legyen, hogy rohansz a rendőrséghez. Nem Gyakorira írogatni. Ha halálosan megfenyeget, annak meg jogi következményei lesznek. Ezt nem úszhatja meg!

2022. febr. 20. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!