Facebook-szülinapi értesítést ki lehet kapcsolni?
Figyelt kérdés
Lassan szülinapom van,de azt akarom,hogy csak azok írjanak akik tudják. Valahogy ki lehetne kapcsolni?2022. febr. 20. 08:18
1/6 anonim válasza:
Az adataid között nem adod meg a születési dátumodat. Gondolod, hogy a kisujjából szívja ki?
2/6 anonim válasza:
Az adatlapodon a születésnapod láthatóságát állítsd át "Csak én"-re.
3/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam pont most az adatlaposat,köszönöm!!
2022. febr. 20. 08:26
4/6 anonim válasza:
Senki nem tudja anélkül a családodon kívül. Mindenkinek van ezer baja az életben, pont nem figyel arra fel, hogy kinek mikor van szülinapja 1000 ismerős közül, akkor se, ha barátod. De megszüntetni csak úgy tudod, ha törlöd a facebook profilodon belül a születési dátumodat, vagy úgy állítod be, hogy csak te lásd. Így senkinek nem jelzi külön, csak az tudja aki a kis naptárjában vezeti magának a rokonok szülinapját.
5/6 anonim válasza:
Ó nekem már évek óta be van állítva, hogy senki se lássa :)
Így, hál istennek, valóban csak kevesen köszöntenek fel. És akkor is inkább annak örülök, ha messengeren ír, hogy más ne lássa.
6/6 A kérdező kommentje:
Az nekem nem baj,ha családon kívül senki nem tudja,mert nem szeretem,ha felköszöntenek,mert nem szeretem tartani a szülinapom,ugyanolyan nap,mint a többi (számomra) és ennyi😎.
2022. febr. 20. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!