Miért nem kapok szülinapi értesítést facebookon?
Figyelt kérdés
Már több hete lehet több hónapja nem írja ki a facebook hogy valakinek szülinapja van, csak néha látom a hírfolyamomon, hogy valakinek épp irtak. Nem tudom mit tehetnék mert a beallitosok kozott be van allitva, hogy kuldjon ertesitest. Valami otlet?2021. febr. 24. 20:31
1/4 anonim válasza:
Ha rájöttél valahogy hogy miért nem kérlek oszd meg velem is :D én örülnék, ha nem kapnék!
2/4 A kérdező kommentje:
Hat ki tudod kapcsolni alapvetoen a beallitasok kozott, csak en mar letoroltem es meg letoltottem ujra az appot es meg mindig nem jo, es igy kitudja milyen ismerosomnek felejtek el irni
2021. febr. 24. 20:44
3/4 anonim válasza:
Ha rájöttél hogy hogy lehet kikapcsolni, kérlek oszd meg velem is! :D Örülnék ha nem kapnék!
4/4 anonim válasza:
Laptopon vagy asztalin állitsd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!