Melyiket választanátok? Most kézbe kapni 5000000000 forintot, vagy inkább visszamennétek a kiskorotokba a mai emlekeitekkel, tudásotokkal?
Minek menjek vissza? Nem tudok változtatni mert azt nem írtad, amúgy sem akarom átélni a sok szart, nem akarok újra ennyit élni, főleg hogy tudom mindig mi lesz.
Viszont a pénzzel tudnék kezdeni valamit.
Nem vagyok fiatal és számomra nem lenne nagyobb büntetés, mint visszamenni és elölről kezdeni. Annak örülök, hogy több van mögöttem mint előttem, amivé alakul a világ. Pedig nálam mindig félig teli a pohár.
Így a pénzt választanám, utazgatnék, kényelmesebbé tenném az életem és az sem hátrány, hogy a gyerekemét is.
Szóval ide vele!:)
3-as vagyok
Nekem volt egy kérdésem hasonló, hogy ki akarna újjászületni. Nos én fognám a redvás pénzt és elégetném, cserébe, ha előlről tudnám kezdeni az elcseszett életemet.
5 milliárd, ha jól számoltam a nullákat.:D
Visszamennék a gyerekkoromba a jelenlegi tudásommal.
A felajánlott összeg nem kéne.
MERT...
Fotografikus memóriám van, lottószámok nagyon érdekelnek.
Több évi lottószámot megtanulnék előre, és amikor visszamentem az időben ezeket szépen feladogatnám.
Sokkal többet nyernék, mint az általad linkelt összeg.
Mellette egyéb más hasznos tudásom is lenne arra az életkorra nézve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!