Ki szeretném használni a gyerekkoromat? 17L Ötletek?
Figyelt kérdés
Van valakinek valamilyen bakancslistaja amit még 17 evesen gyerekként meg akart csinálni és elküldenék nekem? Pont nem akarok meg diákmunkat vállalni mert azt majd felnőtt koromban is tudok szóval olyanokat amiket gyerekként tudok csak :D elkezdtem nézni az en kicsi ponimat meg a peppa malacot :)2022. febr. 16. 11:54
11/17 anonim válasza:
Szerintem éld a jelenlegi életed, én szívesen gondolok vissza arra az időszakra, amikor 17 voltam. Azok a marhulások a barataimmal, osztálytársakkal, azt kell megélni, Peppa malacot meg nezhetsz az egyetem alatt vagy munka után is. Menj el táborokba, jelentkezz korhatáros (diákoknak szóló) pályázatokra. Egy csomó minden diákként könnyebb, például kedvezmények múzeumokban, egyes boltokban. Ha bevállós vagy, öltözz be valaminek (cosplay), és menj úgy suliba! Mi anno testületileg nem mentünk órára, és amikor a tanár rákérdezett, azt feleltük, de mi vártuk a tanárnőt a terem előtt (itt random bemondtunk egy másik termet az iskola tök másik részén), de nem jött. Rizikós, de vicces.
12/17 anonim válasza:
Suli-bulikba / házibulikba is menjél el amennyire csak tudsz, oda se engednek már be / hívnak meg már felnőttként!
13/17 anonim válasza:
A meséktől, játszóházaktól, játszóterektől és mindenféle gyerek programtól csömöröd lesz, ha gyereked lesz, inkább élveznén a 17 évesek életét!
14/17 anonim válasza:
Az mondjuk nem ugyanaz, ha ő maga játszik vagy azt nézi, hogy más gyerekek játszanak.
15/17 anonim válasza:
17 évesen még szexelhetsz 12 évessel is, anélkül, hogy büntetnhetnének!
Használd ki :D
16/17 anonim válasza:
14 a szülők nem játszhatnak?
Ugyanúgy szoktunk mi is az ilyen helyeken velük együtt
17/17 anonim válasza:
Sok helyen nem engedik be már a 12 éven felülieket sem súly és méret miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!