Mit gondoltok az hülyék paradicsomáról? Valóban erre tart a társadalom?
Nekem rohadt zűlött és tudatlan szüleim vannak. Én is iskolázatlan és tudatlan vagyok. Egészségügyi problémáim vannak, nem túl értékes a munkám. A szüleimhez képest az is nagy előrelépés hogy dolgozom. Pedig próbálkoztam keményen, de durva volt a hátterem.
Nincs testvérem, a szüleimnek sincs testvérük. A nagyszüleim és dédszüleim képzett, kulturált, szorgos emberek voltak.
Vajon tényleg ilyen rohamosan zűlünk le? Vagy régen is rengeteg tudatlan, képzetlen ember volt? Csak régen nem tudtak róla hogy mennyire az alsó kaszthoz tartoznak? Vagy tényleg egyre több ember zűlik le és aki előre akar lépni annak egyre kevesebb az esélye? Én a sorsomban, megtapasztaltam a neoprimitivizmust. A szüeim mindent megkaptak, én meg nélkülöztem féltem és szenvedtem gyerekként. Én már nem is tudok olyan körülményeket teremteni hogy gyereket vállaljak. A párkapcsolataim sem tartanak olyan sokáig hogy ez felmerüljön.
El fog süllyedni az ország? Vagy majd betelepülnek életképesebb kínaiak és ők felvirágoztatják?
Szerintetek van jövőja Magyarországnak? Ha van akkor kik a jövői, mert az rohadt élet hogy nem az itt szocializálósott gyerekek.
Szerintem mint film, nem egy nagy alkotás, de amiről szól, az sajnos nagyon igaz kezd lenni, most amikor megnéztem, szinte félelmetes.
Állami szinten megy az ostobaság, pl Németországban leállítják az erőműveket, aztán hülyén néznek ki a fejükből, hogy miért nincs energia. Szóval magánemberként nagyon nehéz tenni ellene.
Nagyon tetszett a film, vannak és lesznek mindig is ilyen emberek és lesznek okosabbak is.
Ahogy mindig is volt, van aki gyártulajdonos és gyárakat épít munkát ad és van aki összeszerelő takarító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!