Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne túlélni egy...

Hogyan lehetne túlélni egy norvég támadás szerű esetet?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, a halottakat a 'biztonság kedvéért' újra fejen lőtte, úszókra tüzelt. Csak így jutott eszembe, hogy megint szerepel a hírekben, sajnos :(

2022. febr. 1. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

bújj el valahol és lőd ki te őtet

mi mást mondjak

2022. febr. 1. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

Fegyvertelenül sehogy. Ha szerencséd van el tudsz rejtőzni amíg a segítség megérkezik. Minden más esetben halálra vagy ítélve.

Ha valami csoda folytán lenne nálad éles lőfegyver akkor esélyeid is jobbak lennének.

2022. febr. 1. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Fegyvertelenül nincs sok esély, csak az elrejtőzés segíthet, vagy a szerencsés irányba menekülés.
2022. febr. 1. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy.
2022. febr. 1. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Nagyobb az eselye rakban meghalni, balesetben, ugyhogy leginkabb engedd el. Nem veled tortent.
2022. febr. 1. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én megnéztem ezzel kapcsolatban egy dokut és azok élték túl, akik minél messzebb próbáltak futni a támadótól és amikor partra értek ott sem álltak meg, hanem beugrottak a vízbe és úsztak. Aki a parton maradt, mert nem tudott úszni vagy félt, annak annyi volt. Szóval szerintem nem szabad megállni és egy helyben maradni vagy "elbújni", mert megtalálnak.
2022. febr. 2. 00:37
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
milyen norvég támadás?
2022. febr. 2. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a 2011-es Breivik-fele tomegmeszarlas.
2022. febr. 12. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Magyarán sehogy,maximum elfuthatol.

Vagyis ha mostan egy csávó el kezdene tűzzelni,akkor hülye lennék ott maradni,maximum elfutol gyorsan olyan helyre,ahol tuti biztos nem találnak rád(pl:egy szeméttelep,vagy elbújsz egy metróalagútban)

És ha szerencséd van,van egy késed,és elbújsz és nem várt pillanatban nyakon szúrod.(mondjuk egy kés is jobb mint ha puszta ökölel mennél)

2022. febr. 12. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen támadás? Lemaradtam.
2022. febr. 13. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!