Hogyan lehetne túlélni egy norvég támadás szerű esetet?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, a halottakat a 'biztonság kedvéért' újra fejen lőtte, úszókra tüzelt. Csak így jutott eszembe, hogy megint szerepel a hírekben, sajnos :(2022. febr. 1. 19:43
1/11 anonim válasza:
bújj el valahol és lőd ki te őtet
mi mást mondjak
2/11 anonim válasza:
Fegyvertelenül sehogy. Ha szerencséd van el tudsz rejtőzni amíg a segítség megérkezik. Minden más esetben halálra vagy ítélve.
Ha valami csoda folytán lenne nálad éles lőfegyver akkor esélyeid is jobbak lennének.
3/11 anonim válasza:
Fegyvertelenül nincs sok esély, csak az elrejtőzés segíthet, vagy a szerencsés irányba menekülés.
5/11 anonim válasza:
Nagyobb az eselye rakban meghalni, balesetben, ugyhogy leginkabb engedd el. Nem veled tortent.
6/11 anonim válasza:
Én megnéztem ezzel kapcsolatban egy dokut és azok élték túl, akik minél messzebb próbáltak futni a támadótól és amikor partra értek ott sem álltak meg, hanem beugrottak a vízbe és úsztak. Aki a parton maradt, mert nem tudott úszni vagy félt, annak annyi volt. Szóval szerintem nem szabad megállni és egy helyben maradni vagy "elbújni", mert megtalálnak.
8/11 anonim válasza:
Gondolom a 2011-es Breivik-fele tomegmeszarlas.
9/11 anonim válasza:
Magyarán sehogy,maximum elfuthatol.
Vagyis ha mostan egy csávó el kezdene tűzzelni,akkor hülye lennék ott maradni,maximum elfutol gyorsan olyan helyre,ahol tuti biztos nem találnak rád(pl:egy szeméttelep,vagy elbújsz egy metróalagútban)
És ha szerencséd van,van egy késed,és elbújsz és nem várt pillanatban nyakon szúrod.(mondjuk egy kés is jobb mint ha puszta ökölel mennél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!