Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki sztorik bepisilésről?

Ciki sztorik bepisilésről?

Figyelt kérdés

Kérlek írjatok! Velem történt és szeretnek kicsit megnyugodni..

Ha értitek:)

2022. febr. 14. 16:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%

20-asnak

Nem is akartam belevinni, csak aki előttem szólt, hogy szereti ezt a dolgot, őt akartam bevédeni a szintén előttem szóló elmegyógyos előtt. Ezt nem tudtam másképp megtenni, mert beletartozik a témába, plusz a szexuális szokások kifejezést nem én használtam először.

Köszönöm, hogy felhívod a figyelmemet, tudok olvasni.

2022. febr. 21. 07:41
 22/30 anonim válasza:
47%

Fúj de szánalmas emberek vannak....

Van egy kérdés, megy rá válasz.Ennyi.

Miért kell ezen kiakadni?

A véleményeket tudni kellene elfogadni.

Ez a bunkó viselkedés meg végképp az alja!Hú,most jól beszóltam,jaj de jó,kemény gyerek vagyok. Nem normális? Inkább aki idejön beszólogatni! Azzal nagyobb baj van.

IQ=0

2022. febr. 23. 03:43
 23/30 anonim ***** válasza:
11%

Nem akartam bunkó stílusban írni, csak az a bizonyos komment felvitte bennem a pumpát és tennem kellett valamit.

Így kéne mennie, hogy kérdés-komment-válasz, igen. De, aki ilyen kaliberű választ ad, az nekem kinyitja a bicskát a zsebemben, szerintem ez bárkinél így van.

Tegyük hozzá, nem beszólni akartam, hanem csak helyre tenni az illetőt és a 2 között nagy a különbség. (IQ=?)

iletve, hogy ezt is helyre tudjam tenni, akkor elárulom, hogy egyetemi docens vagyok, doktori címmel. Tanítok a Neumann János Egyetem GAMF karán, ezáltal az IQ-hányadosom lényegesen magasabb, mint a fent említett érték. Kétségek vannak? Ide lehet jönni Kecskemétre és megkeresni, Dr.Liska János voltam.

2022. febr. 23. 08:38
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
Nohát, doktor úr, mondja, a GAMF-karon is tartanak pisipartikat két előadás között? A fiatal kolleginák pisije, akár a nektár? Vagy erről csak álmodoznak ott?
2022. febr. 23. 11:39
 25/30 anonim ***** válasza:
41%

Úgy látom, hogy a logika kiveszett az emberekből és csak hülye kommentekkel tudnak támadni, mert észérveik nincsenek.

Erre mondta Woody Allen, hogy hülyékkel nem érdemes veszekedni, mert lerántanak a szintjükre és ott legyőznek rutinjukkal.

Ennek a szellemében nem kívánok tovább vitatkozni.

2022. febr. 23. 12:03
 26/30 anonim ***** válasza:
94%
Liska doktor úr, intellektuális eszmecsere kedvéért ne a Gyakorira tessék jönni. Arra ott a Neumann János Egyetem társalgója. Mellette a vécével, ahol... :)
2022. febr. 23. 12:06
 27/30 anonim válasza:
93%

🤣🤣🤣🤣

Hallod ember! Te akkor vagy docens ha én űrhajós!

De ha mégis amit én nem hiszek, akkor marha nagy szégyen rád nézve hogy itt kommentelsz ilyen kérdésre!

Eleve baromság amiket írsz és főleg értelmetlen.

Olyat magyarázol meg amit felesleges.

Továbbra is azt mondom, hogy adott egy kérdés és butaság azért kiakadni mert nem szimpi a válasz! Ez szubjektív. Kinek mi. Egyetemen nem tanították az ilyesmit nyilván.

2022. febr. 24. 08:48
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor haza felé liftben állva elfelejtettem figyelni a tüsszentésnél. 😅
2022. jún. 3. 23:35
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
28as vagyok, azt lefelejtettem , hogy mondjuk várandós vagyok, azért van ezzel jelenleg gondom.
2022. jún. 3. 23:40
 30/30 anonim válasza:
69%

Tiniként nevetéstől sűrűn

26 f

2022. nov. 13. 03:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!