Ciki sztorik bepisilésről?
Kérlek írjatok! Velem történt és szeretnek kicsit megnyugodni..
Ha értitek:)
Néha megesett és nem volt kellemetlen.
Nincs ebben semmi szégyelnivaló.
12es NEM ilyenekre gondoltam.. huuu
Perverzek kíméljenek!
16-osnak
Megjelent a prűd, jajj, csak misszionárius pózban csináljuk, nincs semmi fétishem alak. Van, aki lábfétises, valaki pedig ezt szereti. Minden embert más hoz lázba, más gerjeszti. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem kell egyből fikázni. Sokan vannak még ilyen fétissel és mind normális, itt egy ember van, aki nem normális, az pedig te vagy.
21:42, mi van? 😆
Hogy jön ide a misszionárius póz, meg a lábfétis? Miből vontad le az elmés következtetéseidet az én szexuális szokásaimról? Ittál valamit? Abba is pisit kevertél? 😅
Van egy rossz hírem: attól, hogy ti odahaza televizelitek egymás összes testnyílását, és még vécétek sincs, mert úgyis a gatyába intézitek, attól még nem ez a normális! Nagyon nem! 😆
💦💦💦💦💦💦⬅️ Egy kis pisi, csak neked.
Úgy látom szövegértési gondjaid id adódtak🙄.
Egy szó nem volt a TE szexuális szokásaidról, az egy másik mondat/gondolat kezdete volt, semmi sem vonatkozott RÁD.
Itt pedig megint csak támadni tudsz, mert nincs semmi logika benned.
Most én is ugyanazt mondom, mint te, hogy amiket leírtál, azok egyike sem vonatkozik rám.
Csupán annyit akartam kihozni a kommentből, hogy mindenkinek más tetszik és ez nem elítélendő, csak azért mert az másnak nem tetszik. Sokan elfogadóak és nem shit kommentelnek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!