Pisiltél már be részegen?
Figyelt kérdés
Észrevették mások, mennyire zavart a szitu akkor, illetve utólag?2020. szept. 8. 08:18
1/27 anonim válasza:
Nem, még nem voltam részeg.
De kipróbálnám, föleg a buszon a behugyozást.
2/27 anonim válasza:
Igen, de már otthon, álmomban, szóval annyira nem volt vészes.
3/27 anonim válasza:
#1:
Aztán majd valaki úgy lerúg onnan, hogy 3-at bukfencezel a betonon. 😁
4/27 anonim válasza:
Nem. De fiatalon egy buli után egy félrészeg hajnalon arra keltem, hogy sikerült bekakálnom.
Most vendéglátásban dolgozom elég sok részeggel, a behugyozás alapvető, de láttam már olyat, hogy a lábszáron potyogott ki a szar a gatyából, meg hogy a bárpultot, raktárat nézték wc-nek, vagy épp semmit, helyben intézték ülés közben. Ez egy szép szakma! :D
5/27 anonim válasza:
Nem. Pedig hogy csizmaban zuhanyoztam, gondolom, mond valamit.
6/27 anonim válasza:
Igen 🤣
Persze hogy észrevették. Nem zavart akkor és utólag sem.
Veled is volt ilyen? Te hogy élted meg skkor és utólag?
7/27 Linsay lohan válasza:
Igen szinte mindig bepisilek részegen. Nem zavar hisz reszeg vagyok
8/27 anonim válasza:
Volt rá példa. Nem zavart. Amúgy még jó érzés is.
9/27 anonim válasza:
Nem csak részegen, józanul is!
10/27 Linsay lohan válasza:
Ep hétvégén történt kocsmába asztalnál ülve pisiltem be. De hazafelé masis bement
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!