Pisiltél már buszmegállóban, buszmegálló mellett, vagy mögött?
Tavalyi legelső (és egyetlen) nagy havazásnál a 66-oson voltam szoliban VanHoolal, a latyakban beázott a cipőm, a buszon nem ment a fűtés, annyira késésben volt minden kocsi, hogy nem tudtam az előző kanyarban a pihenőbe menni WC re, már nagyon rosszul voltam, a mészáros lölöig még elvánszorogtam, de ott már csak kB percenként 1 métert lehetett haladni a forgalomtól, szerencsére odáig elértünk, néztek is páran, hogy kB össze görnyedve kimászok a fülkéből, bezártam aztán a tömött busz mellett lehugyozom a megállót táblát... Muszáj volt, persze elnézést kértem az utasoktol hangosba, mondtam nekik nem bírtam volna már ki már elájultam volna az meg senkinek sem jó. Aztán azt az 1 megállónyi távot a határ útig kB 20 perc alatt sikerült abszolválni. Szerencsére nem láttam viszont magam neten vagy a híradóban, de felvállaltam volna.
Keletinél meg pár éve egy rókát sikerült dobni, tiszta csöves szag volt végig a buszomon, ott annyi időm sem volt, hogy bezárjam a fülkét csak kiszálltam, aki ott állt az ajtó előtt rá szóltam, hogy hátrább és már jött is... :D Utána egy korty víz, köpés és mentünk tovább :D
Ritkán fordul ilyen elő szerencsére. Olyan gyakrabban, hogy telefingom a fülkét, jönne valaki kérdezni valamit, vagy jegyet venni (Szerencsére már egy ideje ilyen nincs) ajtót nyitok neki, és kb meg sem tud szólalni a bukétól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!