Lányok ti ha várnátok a buszra és megálna egy kedves fickó a buszmegállóban kocsival és felajánlaná hogy elvisz mert mondjuk ő is arra megy mint ti . Ti beszállnátok? Kort is írjatok légyszíves.
Nem, nem szállnák be. Kitudja milyen szándékai vannak. Nem véletlenül tanítják már a kisgyerekeknek is, hogy idegen kocsijába nem szállhatnak be. Én is kaptam már pár ilyen felajánlást, de őszintén, rám ezek a frászt hozták.
18/L
Nem, velem nemrégiben történt, hogy álltam a buszmegállóban munka után, sajnos elég kietlen hely.
Megállt egy fekete autós férfi és nézett pár percig.
Elkezdtem a telefont nyomogatni, majd felhívtam a barátom, hogy addig is beszéljünk. Még állt kicsit, majd elhajtott. Lehet rosszul lett, én meg csak túl sok horrort nézek. De fura volt, hogy bámult.
Régen is voltak ilyen esetek, nemcsak filmen.
De az tény, hogy barátom édesanyja például lestoppolt Lengyelországba egyik barátnőjével és senki nem kezdett ki velük, jó harminc éve.
Isten ments. Ott ülök mellette kiszolgáltatottan, oda visz ahova akar... Semmi kedvem ahhoz, hogy megerőszakoljanak és/vagy elvágják a torkom, köszi.
17/L
Ha nem ismerem, akkor nem.
Sajnos van rossz élményem első randiról is úgy, hogy beszélgettünk előtte. Nem mernék beülni senki mellé emiatt úgy, hogy azt sem tudom ki az az ember. Ilyen szituban még nő mellé sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!