Te pisiltél már bele a Balatonba?
Az a véleményem, hogy fújj. A strandon is utálom, amikor valaki a gyerekét a fűbe pisilteti, aztán más meg odateszi majd a törölközőjét, hogy ráfeküdjön.
Képzeld el, mi lenne, ha senki sem használná a wc-t, hanem mindenki ott ürítene, ahol épp rájön.
Időpont ma 14:39
Értem. Tehát megölnél egy embert azért, mert belepisil a Balatonba? Mondhatom, sokkal erkölcsösebb vagy nála.
A benne élö élölények is abban végzik a dolgukat szaporodnak
Én 1x pisiltem bele mert meg ijeszttettek kiskoromban
Amikor kislány voltam és pancsoltam a Balatonban és rámjött a vizelhetnék, odaszóltam a rokonomnak, hogy "Pisilnem kell!", mire annyit szólt, hogy "Pisilj a vízbe!" én meg elkezdtem nyafogni, hogy WC-be akarok pisilni.
Azért előfordult, hogy nem bírtam volna már és a vízben végeztem el a dolgom, de olyankor arrébb mentem; persze volt, hogy akkor jöttek oda a többiek hogy játszunk én meg úsztam el folyamatosan előlük :D
De, ha csak kicsit kellett pisilnem, nem vizeltem magam össze azonnal.
Nekem mondták, hogy a Balatonban levű növények és az iszap lebontja ezeket és tisztítja a vizet, de ez kamu.
Kamasz koromban egyre kevesebbet jártam be a vízbe; nem csábított a néhány helyen gusztustalan iszap, máshop a szúros alja a Balatonnak, a koszos víz, a benne levő élőnlények.
Meg más tavaknál is ugyanez volt; pl még mindig a szemem előtt él, ahogy az egyikben egy úszkáló kaki ellebeg.
Mostanra csak az élettelen testemet vihetnék be, önszántamból tuti nem fürödnék semelyik tóban.
Senkit se vetek meg, aki a Balatonba vizel, én is csináltam régen, csak nem fogok mások vizeletében fürdeni.
Arról nem is besélve erről [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!