Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért okoz az embereknek a...

Miért okoz az embereknek a kor frusztráltságot?

Figyelt kérdés

Láttam egy kérdést ahol arról volt szó hogy 30 éves kor minek számít. Szerintem az már nem fiatal. Az már középkorú inkább. Főleg hogy máshol is ezt írják.

Szerintem ezzel semmi baj nincs, természetes. Ez olyan mint mikor valakinek megkérdezik a súlyát... Azt sem értem hogy miért baj.:D Mindegy. Szóval mi van az emberekkel?

2022. febr. 13. 20:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
0%

Atyaég 🤣

Tegnap még az első oldalon írtam egy ártatlan hozzászólást, azóta csak most néztem rá újra a kérdésre és olvastam végig a válaszokat, és most sajnálom, hogy nem hoztam popcornt 🤣

2022. febr. 14. 06:54
 52/69 anonim ***** válasza:
60%

Egy 30 éves még nem középkorú. Ezen kár vitatkozni. Aki ezt ennyire akaratosan állítja, hogy igenis középkorú, annak valami nagy gond van az agyában, de inkább megkeseredettséget, irigységet érzek a dolog mögött.

Ártott nektek egy 30 éves valamilyen formában, és most az összes 30 évest utáljátok? :D

Ez olyan, mint amikor egy férfi idejön papolni, hogy márpedig az összes nő luvnya, mert neki egy db nő nemet mert mondani :DDDDD

2022. febr. 14. 08:25
 53/69 anonim ***** válasza:
0%

54

Pont, hogy aki nyugodtan kijelenti az igazságot, az nem frusztrált és aki tagadja, az frusztrált.

Amúgy a 30 tényleg az élet közepe, valamikor idősnek is kell lenni (50-70 között).

2022. febr. 14. 08:32
 54/69 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván egy harminceves nem középkorú, 35-től szerintem igen. Én tegnap éjjel azért trollkodtam egy kicsit, és írtam, hogy a harmincasok közép korúak, mert annyira vicces, ahogy tiltakoznak ellene, meg minden ideíró harmincas 18nak néz ki, és önmaga előtt is bizonygatja, hogy jajj, de fiatal is ő. Szerintem meg ők repültek rá vehemensebben a témára, mint az ellendrukkerek, de béke van, legyen minden harmincasnak ma nagyon szép napja!
2022. febr. 14. 08:35
 55/69 anonim ***** válasza:
59%

Én nem érzem magam frusztráltnak. Teljesen nyugodtan leírtam az én álláspontomat :)

Ha szerinted egy 30 éves középkorú, hát gondold így, nem akarlak meggyőzni, különbözőek vagyunk, másképp gondolkodunk :)

2022. febr. 14. 08:35
 56/69 anonim ***** válasza:
28%

"hogy aki nyugodtan kijelenti az igazságot"

De ez nem az igazság. Ez a baj. Ez egy baromság, amit nem tudom, honnan szoptatok ki és miért ragaszkodtok a tények ellenére ennyire hozzá. Az frusztrálja az embereket, hogy a fűre mondogatjátok, hogy kék...

Ugyanilyen pökhendi stílusban, ugyanilyen szánalmasan ostoba szarságokat basztok össze az oltással kapcsolatos kérdések alatt is. Mert ti vagytok az ÉbREdŐk és ez fáj az embereknek, véletlenül sem az, hogy egy semmirekellő emberi hulladék 8 általánossal felült a magas lóra és a semmire köpködi a szart a szájából. Egy tudományos cikket nem voltatok képesek mellékelni. Ennyire futja tőletek.

Az iskolázatlanok valóban hamarabb öregszenek és halnak mondjuk.

2022. febr. 14. 10:07
 57/69 anonim ***** válasza:

58

Mutass már cikkeket, ami ellentmond az emberek tapasztalatának és az eddigi biológiai ismeretünknek! Érdekelnének cikkek komolyan?

Arról is, miből gondoljátok, hogy 80 évet fogtok élni.

Az pláne érdekel, hogy tervezitek túlélni az elkövetkezendő katasztrófákat.

2022. febr. 14. 10:12
 58/69 anonim ***** válasza:
65%

59

Fogalmi alapvetés, hogy mi számít középkorúnak... Ne velem szájkaratézz, hanem keress rá arra, hogy mit nevezünk "middle age" - nek még addig, amíg valaki le nem töri a kezed és le nem nyomja a torkodon.

2022. febr. 14. 10:24
 59/69 anonim ***** válasza:
0%
A kapuzárási pánik - midlife crisis, tehát szó szerint "életközépi krízis" sem a harmincasokat sújtja.
2022. febr. 14. 10:31
 60/69 anonim ***** válasza:
35%

De idegesít téged, hogy nem vagy már fiatal.

Tessék:

[link]

2022. febr. 14. 10:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!