Valamennyien éreztetek frusztráltságot,mert a vírus miatt bedőlt valamennyi tervetek?
Igen, házat akarnék venni/építeni.
Ha nem jött volna ez az egész, lehet tavaly már legalább elindult volna a project. Így meg csak agonizálok mi legyen.
Munkahely stabil, de a korlátozások miatt nagyon nehéz lépni bármit is.
Kurzarbeiton vagyok November óta. Éppen lakásvásárlás lett volna. A hitel még csak csak elintézhető lenne,de a tulajnál vannak gondok jelenleg. Mi a legrosszabb? Hogy rohadtul szeretnék menni dolgozni valahová,egy normális bérért! 990 Eurot kapok jelenleg,persze megélek belőle,de mekkora rezsim van,mennyi fa elment azért mert NOVEMBER ÓTA otthon vagyok! Amíg nincs hitel,addig nem mondhatok fel,mert kell a 6 havi munkaidő. Pedig én nem akarok itthon ülni,én menni akarok,dolgozni. Plusz tuti akkor hívnak be dolgozni a havi 2 kötelező napra,mikor pl a kutyámnak van röntgen időpontja,vagy pont tudtunk egy programot tervezni a 30 napból kétszer. :D Eddig minden hónapban akkor kellett menni,mikor fontos dolgom volt,elutaztam volna,kutyát vittem orvoshoz stb stb.:D
A párom is egy merő idegbaj,rengeteget veszített,és feléli az összes tartalékát. Szóval nagyon rossz a helyzet,plusz mikor minden nap ugyanaz történik megőrjít. Próbálok változatos programokat csinálni,pl máshova viszem sétálni a kutyát:DDD de unalmas az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!