Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valamennyien éreztetek frusztr...

Kpe kérdése:

Valamennyien éreztetek frusztráltságot,mert a vírus miatt bedőlt valamennyi tervetek?

Figyelt kérdés
A tavalyi évem ráment a semmire,mert én már akkor szerettem volna jobb munkahelyet váltani,vagy eljárni tanfolyamra,de a vírus miatt terveim kudarcba fulladtak. Ezen kívül egy pár napos program is hiányzott már akkor,mert már évek óta nem voltam nyaralni,most sem telne ilyenre,de ilyen egynapos kirándulás beleférne. Valamennyien éreztetek frusztráltságot,csalódottságot,mert nem jutottatok egyről a kettőre a vírus miatt? Legyen szó karrierről,vágyakról,álmokról,vagy bármiről,ami elmaradt emiatt. Remélem,hogy az idei évben jobb kilátásaim lesznek,hogy megvalósítsam a régi terveimet. Ha még egy újabb évet kéne várnom,attól megzakkannék. Mivel elég sokat vártam,ezért kissé türelmetlen vagyok néha. A vírus előtt 2 évig munkanélküli voltam,azt bánom,hogy akkor nem léptem időben,mára sokkal előrébb lennék. Munkalehetőség lett volna,csak mindig vártam a jobb ajánlatokra. A vírus alatt dolgoztam 4 órában,idén másik munkahelyem van,ami szintén 4 órás. Hosszú távra keresek 8 órás melót,mert az jobban fizetne. 30 éves vagyok,megváltozott munkaképességű.

2021. márc. 10. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Pont egy másik városba költöztem tele tervekkel, aztán berobbant a járvány, se munka, se barátok, sőt mèg a környèket sem ismertem, szóval teljes káosz, minden elkèpzelèsemnek lőttek akkor. Azóta már munkát találtam, bár nem nagyon szeretem, de örülök, hogy ebben a helyzetben van most bevètelem. A barátaimmal nagyon règ találkoztam, nagyon hiányoznak már, amikor találkozhattunk volna, akkor meg valaki mindig karantènban volt. Remèlem vège lesz már ennek az egèsznek hamarosan, türelmes ember vagyok viszonylag, de már kezdek ideges lenni. :)
2021. márc. 10. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de egy haboru, egy rak is frusztralo, ezert nem baszkodom onsajnalattal.
2021. márc. 10. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
A jogsit tavaly év elején kezdtem el újra, belehúztam mint az állat, 2 hét alatt letudtam a KRESZt, erre jött a vírus. Azóta sem sikerült megszerezni, beragadtak az emberek, az oktatók le lettek terhelve. Nagy nehezen végre kaptam volna időpontot jövő hétre (november óta nem vezettem), erre megint lezárás.
2021. márc. 10. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert én általában csak tervezgetek, és nem hajtom végre, tehát akkor is, ekkor is ez lenne.
2021. márc. 10. 19:47
 5/10 Metionin ***** válasza:
Igen, szerettem volna utazni és bosszant hogy nem lehet pedig munkához/tanulmányokhoz kellett volna. A munkahelyem bizonytalanná vált, szeretnék váltani de most nem nagyon van állás. De még így is próbálom azt nézni hogy nekem van még munkahelyem, sokan ennél nagyobbat szívtak.
2021. márc. 10. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb. 10 versenyem maradt el, ebből 4-5 nemzetközi. Plusz két munkahelyem szünt meg.
2021. márc. 10. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos feléltem a megtakarításaimat, most hogy megint be kellett zárni, kb nullázódni fogok megint, és a pasim akit már nagyon ki akartam tenni is a nyakamon maradt, mert vendéglátós, egy éve nincs állandó munkája. Egyszerűen szær minden, lassan kb megölöm magamat.
2021. márc. 11. 00:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, házat akarnék venni/építeni.

Ha nem jött volna ez az egész, lehet tavaly már legalább elindult volna a project. Így meg csak agonizálok mi legyen.

Munkahely stabil, de a korlátozások miatt nagyon nehéz lépni bármit is.

2021. márc. 11. 08:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom,hogy nem vagyok ezzel egyedül,szerintem még elég sokan vannak,akiket a vírus hátráltat a terveiben. Most 30 évesen nem érzem,hogy le lennék késve mindenről,csak kissé türelmetlen vagyok,minél előbb találni jobb munkahelyet,képezni magam,aztán meglátom,hogyan tovább.A párkapcsolat,saját lakás még várhat magára. Nagyon jól elvagyok a szülőknél, csak akkor vennék házat,ha nyernék valahol akkora összeget,de erre elég kicsi az esély. A hiteltől meg irtózom,mert ha elveszíteném a munkám,nem akarok adósságot felhalmozni. Ilyenkor nem bánom,hogy nincs még barátnőm,kapcsolatom,mert ha lenne,akkor azon kattogna az agyam,hogy nem tudnám megadni neki,amire a legtöbb nő vágyik. Inkább vagyok egyedül,minthogy elvárásokkal teli kapcsolatban éljek.
2021. márc. 11. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Kurzarbeiton vagyok November óta. Éppen lakásvásárlás lett volna. A hitel még csak csak elintézhető lenne,de a tulajnál vannak gondok jelenleg. Mi a legrosszabb? Hogy rohadtul szeretnék menni dolgozni valahová,egy normális bérért! 990 Eurot kapok jelenleg,persze megélek belőle,de mekkora rezsim van,mennyi fa elment azért mert NOVEMBER ÓTA otthon vagyok! Amíg nincs hitel,addig nem mondhatok fel,mert kell a 6 havi munkaidő. Pedig én nem akarok itthon ülni,én menni akarok,dolgozni. Plusz tuti akkor hívnak be dolgozni a havi 2 kötelező napra,mikor pl a kutyámnak van röntgen időpontja,vagy pont tudtunk egy programot tervezni a 30 napból kétszer. :D Eddig minden hónapban akkor kellett menni,mikor fontos dolgom volt,elutaztam volna,kutyát vittem orvoshoz stb stb.:D

A párom is egy merő idegbaj,rengeteget veszített,és feléli az összes tartalékát. Szóval nagyon rossz a helyzet,plusz mikor minden nap ugyanaz történik megőrjít. Próbálok változatos programokat csinálni,pl máshova viszem sétálni a kutyát:DDD de unalmas az egész...

2021. márc. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!