Láttam egy kérdést ahol arról volt szó hogy 30 éves kor minek számít. Szerintem az már nem fiatal. Az már középkorú inkább. Főleg hogy máshol is ezt írják.
Szerintem ezzel semmi baj nincs, természetes. Ez olyan mint mikor valakinek megkérdezik a súlyát... Azt sem értem hogy miért baj.:D Mindegy. Szóval mi van az emberekkel?
Növekvő várható élettartam. :D :D :D Ok, az orvostudomány életben tart, de az élet egyre egészségtelenebb és eleve jön a háború a környezetvédelmi gondok, túlnépesedés és népességvándorlás miatt.
Az úszókról szoktam olvasni és dokumentumfilmeket, interjúkat nézni. 24 körül vannak a csúcson és 30 körül vége nekik.
2022. febr. 13. 21:35
32/69 anonim válasza:
60... Francokat, 1900-ban is még 40 körül haltak. Ha ilyen üzemben haladunk, a mai 30-asok kihúzzák simán 100-ig is.
2022. febr. 13. 21:37
33/69 anonim válasza:
Mondjuk az igaz, hogy egy kétkezi munkás, aki elitta a fél életét és 60 évesen megmurdál, annak 30 év a középkor. És van, aki 30 évesen kölyöknek néz ki és messze még a b oldal. Szóval nagy a szórás.
2022. febr. 13. 21:46
34/69 anonim válasza:
Ezt a hosszú életet miből gondoljátok?
Amúgy ti halál komolyan nem éreztek és nem is láttok negatív változásokat? 23 éves önmagatokhoz képest se?
2022. febr. 13. 21:51
35/69 anonim válasza:
Ha valaki azt mondaná neked, hogy 50 millió forintot megkeresni egy átlag magyarnak semmiség, te is frusztrált lennél, mert hülyeségeket beszélnek.
2022. febr. 13. 21:57
36/69 anonim válasza:
34 nem ártott volna olvasni is a saját hülye véleményed helyett xd
2022. febr. 13. 21:57
37/69 anonim válasza:
36
Neked se, de normális forrásokat.
2022. febr. 13. 22:00
38/69 anonim válasza:
#34: halál komolyan minimális a különbség a 36 éves és a 23 éves kori külsőm és testi egészségem között. Teljesen egészséges vagyok (lekopogom!) és jobb formában, mint régen, mert elkezdtem sportolni. Régen kifulladtam, ha fel kellett menni a negyedikre, most a hatodikon lakom és nem használom a liftet. Az alakom nem változott, kicsit izmosabb és kerekebb lettem, de nem durván és jó értelemben. Az arcomon, nyakamon, homlokomon, szemem körül semmi ránc, de a legapróbb se. Ez genetika, az én családomban apu és anyu is mindig kölyökképű volt. Másrészt soha nem éltem önpusztító életet, nem cigiztem, nem drogoztam, nem ittam. A nagyanyám több mint 90 évet élt, és még a végén is úgy élt, mint aki sose fog meghalni. Pedig egyszerű parasztasszony volt. Szóval még csak nem is egy értelmiségi, akit kiszolgáltak volna egész életében. Mondjuk az ő férje meghalt 65 évesen, de ő tett is azért, hogy elintézze a szervezetét.
2022. febr. 13. 22:39
39/69 anonim válasza:
Akkor genetika nálad.
Én 29 vagyok, akár a 25 éves kori képeimhez képest is ég és föld.
A szám körül kezd ottlenni a nagymamás vonal és egyébként nagyon kemények az arcvonásaim, meg am-block látszik rajtam a középkorúság.
A krónikus betegségeim is romlanak és párévente összeszedek újat.
A szívem is pl egyre rosszabb állapotban van, aggasztóan romlik (bradikardia, alacsony vérnyomás, szívbillentyű-elégtelenség, ami romlik és EF is romlik).
Mindezt eléggé egészséges életmód mellett.
Ritkább a harmincasként huszonévesnek kinéző ismerősöm, a többség középkorúnak néz ki, életmódtól full függetlenül.
2022. febr. 13. 22:44
40/69 anonim válasza:
Drága, miért próbálod ilyen erőszakosan tolni ezt a 30 nem fiatal dumát?
Szétdrogoztad az agyad, azért vagy ennyire lepusztulva 30 évesen (gondolom magadból indulsz ki, másból nehéz lenne) és azért nem fogod fel, amit a sokadik ember, a sokadik formában ír neked?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!