Láttam egy kérdést ahol arról volt szó hogy 30 éves kor minek számít. Szerintem az már nem fiatal. Az már középkorú inkább. Főleg hogy máshol is ezt írják.
Szerintem ezzel semmi baj nincs, természetes. Ez olyan mint mikor valakinek megkérdezik a súlyát... Azt sem értem hogy miért baj.:D Mindegy. Szóval mi van az emberekkel?
A fizikai leépülés akkor lenne igaz, ha mindenkinek egyezne a genetikája és az életmódja. Aki tiniként elhízott, neki már akkor gondjai vannak az izületeivel, és lehet 30 éves korára jobban érzi magát a bőrében, ha leadja a felesleget. Ha nem lett volna elhízott, akkor érezne esetleg negatív változásokat. Ez lenne a lényeg, hogy mindenki saját magával van összehasonlítva.
2022. febr. 14. 01:21
44/69 anonim válasza:
De nem tűnik fel az agyatlan formádnak, hogy a covidtól kezdve az edzésig minden témakörben a magadfajta semmirekellők járatják a pofájukat és terjesztik a saját meg egymás hülyeségét, mint a pestist?
2022. febr. 14. 01:24
45/69 anonim válasza:
A kérdés igazságát alátámasztja a sok frusztrált harmincas, aki most vadul állítja, hogy ő micsoda fiatal, mert, mert, mert... Középkorúak vagytok, kisapáim, ha tetszik, ha nem!
2022. febr. 14. 01:29
46/69 anonim válasza:
47 sajnálom, hogy te meg fogsz halni 60 évesen. Én nem terveztem, már a nagyszüleim is 80-90 éves korukig éltek. Annyira megtanulhattál volna olvasni, hogy tudd, okkal KÖZÉPkorúnak hívják: mert az élete közepén jár. Segítek: 80/2 = 40, 90/2 = 45.
Mielőtt habosra vered a nyálad, 25 éves vagyok. Szégyen (nem nekem), hogy ilyen fiatalon több eszem van, mint egyeseknek, akik a fiatalokat vegzálják és húzzák vissza a kisiklott életükben levegőért kapkodva.
2022. febr. 14. 01:43
47/69 anonim válasza:
Ja, ja, et tényleg így van, ahogy írod. Aki meg 30 évesen meghal, 15 évesen középkorú a logikád szerint. Tényleg sok eszed van, nem győzök ámulni💓
2022. febr. 14. 01:49
48/69 anonim válasza:
49
Átlagos élettartamról beszélünk. Az ma 79, majdnem 80 év Európában. Nem egyedi eset a családom, hanem ez az átlag konkrétan. Jobb, ha megszokod, hogy nem lesz igazad attól, mert 3 agysejttel operálsz és a lényegi információknak nem vagy a birtokában.
2022. febr. 14. 02:01
49/69 anonim válasza:
Tényleg ámulok! Neked is meglesz hamarosan az a 3 agysejt, ha belehúzol. Én mindeesetre szurkolok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!