Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan miért örülnek neki,...

Sokan miért örülnek neki, hogy tönkre mennek a magánkutak?

Figyelt kérdés

Itt is és a közösségi médiában is sokan kárörömködnek, hogy a hatósági üzemanyagár miatt sorba mennek tönkre a magán benzinkutak. De miért teszik ezt egyes emberek? Pedig eddig sem a magánkutak kerestek sokat, akár 8-10 Forinttal is a multik alatt voltak és forgalomban messze sem közelítették meg a nagy kutakat.

Sokan miért örülnek neki, ha másnak rossz?

2022. febr. 12. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy menjek? Itt vagyunk az interneten, töltsd fel a képet és mutasd meg mindannyiunknak.

Ja és természetesen azok a blokkok ne egyetlen benzinkútról származzanak, hiszen azt írtad, hogy "mindenhol" olcsóbb. Egyetlen benzinkút nem számít "mindenhol"-nak.

2022. febr. 12. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ez csak műsor.

Kb 2*1 hétig volt ár stop, jelenleg mondjuk az van, de kb két hete én is 470 ért tankoltam.

Másrészt nem értem, hogy tud egy kút tönkremenni egy hónap alatt.

2022. febr. 12. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:
37%

Az olaj rossz, értem?

🖐️

2022. febr. 12. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!