Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van tele a média és a...

Miért van tele a média és a youtube világa ismét harmadik világháborútól tartó riadó videókal?

Figyelt kérdés

Elhiszi őszintén bárki is ezt hogy tényleg megtörténik?

Én kétlem mert senki se akar tényleg meghalni és romba dönteni a világunkat csak a hatalomért szerintem.

nov. 27. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%

Én elhiszem hogy megtörténhet,

A 21, században képesek az emberek egymást ölni, akkor?

nov. 27. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Mert megy az orosz propaganda ezerrel. Nehezen haladnak Ukrajnában, ezért el akarják apasztani a nyugati segítséget, ami masszív propagandával működhet is.
nov. 27. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit megkérdeztem volna az orosz támadás előtt tízből tíz azt mondta volna hogy nem lesz ilyen, attól tartok a világháború is hasonló lehet.
nov. 27. 18:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert:

1. Ez téma

2. Te rákattintasz ezekre, ezért a YouTube még többet ajánl

Én az elmúlt hetekben egyetlen ilyen videóról kaptam ajánlatot, azt is egy olyan csatornáról, amelyre fel vagyok iratkozva.

nov. 27. 18:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyennel sem találkoztam. Ahogy írják, az algoritmus magával ránt, és minél többet ugyanolyan témát nézel, még többet fog ajánlani belőle.

A másik lehetőség, hogy nálad futnak a reklámok és a propagandát tolja az is.

nov. 27. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:
23%

Az atomtól is félnek, attól sokkal korszerűbb fegyverek vannak, láthatatlan fegyverek.

Amúgy meg:

[link]

[link]

nov. 27. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
Inkább béke lesz jövőre szerintem, hogy elkezdhessenek egy sokkal halálosabb pandémiát, Tedros utalt rá hogy legkésőbb májusig ad haladékot az országoknak a pandémiás szerződésre.
nov. 27. 19:34
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
A háborús riogatásra azért van szükség hogy az emberek féljenek és lehessen őket manipulálni, szigorítani az élethelyzeteiket, miközben a nagyon az avarosban halásznak.
nov. 27. 19:35
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
*nagyok
nov. 27. 19:36
 10/14 anonim ***** válasza:
nov. 27. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!