Hogy lehet, hogy a kávé nagyobb függőséget okozott nálam, mint a cigi?
Kb ugyanakkor kezdtem el mindkettőt, általában nap 2-3× kávé+cigi. Külön-külön csak nagyon ritkán.
Mikor nem volt itthon kávé, akkor volt hogy aznap nem volt egyik se, de nagyon fájt a fejem. Egy idő után kezdtek elfajulni a dolgok, így kb 1 év után arra jutottam hogy abbahagyom a cigizést, addig amíg tudom. Szóval 2. próbálkozásra sikerült, azóta se szívtam egy darabat sem, ennek már 1.5 éve.
A napokban elfogyott itthon a kávé, így az egyik reggeli adag elmaradt.... Annyira mint akkor, még sosem fájt a fejem, szédültem és rohadt álmos voltam. Még amikor abba hagytam a dohányzást, akkor sem fájt ennyire, pedig 3 hétig kínzott.
Az életviteled szerintem.
Vannak nálam napok,mikor úgy cigizek,mint ha kötelező lenne.
Jól esik.
Másnap meg kevesebbet.
Aztán többet,aztán kevesebbet.
Mikor unatkozok,nézek valamit youtube-on,gyakran kimegyek rágyújtani,és gondolkodok,hogy na vajon ez mit jelentett,meg az életemen.
Aztán folytatom.
Nekem volt olyan,hogy egymás után 1-2-3.
Már nem éreztem magam túl jól tőle magam,de megittam.
Vegyél vissza.
Nem tesz jót a sok kávé.
És nincs olyan hogy egy varázsital végtelen energiát ad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!