Incelek,béták,nőknél sikertelen férfiak.Ha egy szép nőnek,vérre lenne szüksége egy betegség miatt,ti adnátok vért? Mondjuk,ti lennének az utolsó mentsvár, számára.Az egész név nélkül történne,hogy ne legyen nyomás rajtatok.Bármit is választhattok.
Jézusom, ez milyen béna kérdés? :D
Értelemszerűen, akik nem bírnak valakiket, azok nem igazán adnának vért.
"Értelemszerűen, akik nem bírnak valakiket, azok nem igazán adnának vért."
Szerintem másra nézve nem érdemes következtetést levonni abból, hogy te hogyan állsz egy kérdéshez, mit tennél, mit nem tennél egy adott helyzetben.
Én például annak is adnék vért, ha ez megmenthetné az életét, akit nem, hogy nem kedvelek, de még esetleg rosszat tett velem, ártott is nekem valami módon.
(Nő vagyok, de szerintem ezt sok férfi ugyanúgy megtenné, nem az ember nemétől függ, hanem a személyiségétől.)
Nem, hadd pusztuljon, majd iszom az egeszsegere.....
37F incel
"Megértem, hogy szent vagy és egyebek"
Szerintem a szentek szintjétől még fényévekre van, hogy számomra nélkülözhető vért adnék valakinek, akinek ez az életét mentené meg.
Ha én érezném úgy, hogy nem adnék vért egy olyan férfinak, akiről mindössze annyit tudok, hogy túl jó pasi hozzám külsőre -, még akkor sem, ha csak ez menthetné meg az életét - akkor azt gondolnám, hogy valami nagyon, de nagyon nincsen rendben a lelkemmel.
#9: De, mint már azt is megtudtuk, minden rendben a lelkeddel és király az önismereted! :D
Mindig is unalmasnak találtam az ilyen szent vagyok és egyebek álságosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!