Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek egy része simán csak mentálisan beteg?
Vegyük pl. Elliot Rodger-t. A manifesztójában és videóiban olyanokat írt, hogy elutasítja minden nő és senki nem barátkozik vele. Holott a valóságban többen beszámoltak róla, hogy igenis próbáltak barátkozni vele, de ő mindig elzárkózott.
Aztán 1x nézegettem egy magát incelnek valló férfi csatornáját. Igazából nekem az volt a benyomásom, hogy ő és a hozzá hasonlók szeretik sajnáltatni magukat és áldozat szerepet játszani. Volt egy videó, amiben elment egy csajjal randizni. Az volt az első dolga, hogy idióta módon nekitámadott a csajnak, hogy felszínes, akit úgyis csak a pasik kinézete és pénze érdekel. Ráadásul úgy, hogy a csaj még meg se szólalt. Ezután a nő persze hogy ott hagyta. Ezután mehetett vissza az internetre keseregni, hogy tőle egy nő se akar semmit. Talán oka van.
És nem az, hogy minden nőnek a külső meg a pénz fontos. A videóban szereplő csávó sem volt csúnya..teljesen átlagos kinézete volt).
Ti mit gondoltok erről?
A "simán csak mentálisan beteg" azért nem nevezhető "csak"-nak.
Komoly önértékelési gondjaik vannak, a külvilág visszajelzése alapján gondolják magukat értékesnek vagy értéktelennek, és véleményem szerint súlyosan nárcisztikusak, mivel ELVÁRJÁK a figyelmet, szeretetet és törődést, és ha nem jön: sértődés van, hiszti és "büntetés" a világnak.
Minden normális embernek vannak kudarcai, de mi megtanuljuk feldolgozni őket és az emberi kapcsolataink is őszinték és kölcsönösek. Nem _elvárjuk_ a figyelmet és törődést, hanem _teszünk érte_ , és viszonozzuk annak, akitől ilyet kapunk.
Képesek vagyunk határokat húzni és tiszteletben tartani másokét: tudunk elutasítást adni és fogadni is anélkül, hogy zárt osztályra vagy sittre kéne mennünk utána.
Nem olvastam erről kutatásokat, lehet, hogy más van mögötte, csak tippelek.
Kérdés 1890ből:
A szüfrazsettek egy része simán mentálisan beteg? Nőknek szavazati jog? Szabad szerelem meh!
#2 Teljesen igazad van! A nők, akik az elnyomás ellen és az egyenlő jogokért küzdöttek, pontosan olyanok, mint azok a balfaszok, akiknek senki sem tiltja a dugást, csak túlzottan életképtelenek, hogy valaha egy nő hozzájuk érjen.
Férfiként az ilyen "férfiakkal" egy sörre nem lehet leülni beszélgetni mert antiszociálisak.
További jó kretén párhuzamvonogatást!
"Kérjük vissza a sorkatonaságot!"
Jó, kérdezd meg 37/f incel barátunkat mennyire jót tesz az a nőkkel való kapcsolatnak!
És aztán intézd el valahogy hogy az a dákószívó tolvaj kormány (ami még a hadseregre is sajnálja a pénzt mert azt sem lophatja el mind) ami jövőre is ugyanaz lesz, állítsa vissza!
Szurkolok, sok sikert!
Elég rossz videót néztél, mindenféle barom videóiból kiindulni hatalmas butaság.
Indulj ki olyan videósokból mint az angol(?) Wheat waffles, aki elég értelmesen és tárgyilagosan fejti ki a blackpill-t és a többi incel dolgot.
Van pár alaptalan butaság az ő videóiban is, de alapvetően jól bemutatja az incel gondolkodást.
Csak angolul tudni kell persze
Mikor még "eladósorban voltam", sosem volt fontos tényező a külső. Azt figyeltem milyen ember az illető. Voltak csúnya párjaim, egyiküket még el is tudtam volna verni annyira vékonyka volt :D De szerettem őket, még a kákabélűt is, pedig egy idő után állandóan a hibát kereste bennem majd kidobott (nem ő volt az egyetlen ilyen).
Ja, a legjobb: életem szerelme egy segédmunkás volt aki az anyjánál lakott, egy biciklije nem volt!!!
Persze megcsalt :D
A mostani párom vadiúj Volvóval jött elém, drága étterembe, nyaralásra vitt (2011-ben ott ültem a Hungaroringen és néztem a Forma 1-es futamot!)
olyan dögös hogy a szám tátva maradt mikor találkoztunk, de a legjobb az egészben, hogy azóta is mellettem áll, szeret kitartóan pedig sok szaron keresztül mentünk de (tudtommal!) soha nem csalt meg, nem b4szott át, nem erőltetett rám semmit (család).
Ja, külföldi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!