Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, járnátok olyan nővel, aki OCD-s, és gyógyszert is szed rá?

Figyelt kérdés

2021. dec. 24. 19:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez miben nyilvánul meg? Gyógyszerrel is vannak tünetei?
2021. dec. 24. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mi az ocd-je
2021. dec. 24. 20:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk gyógyszerrel valamivel jobb, de pszichológus kezelése segít igazán. Olyanokban nyilvanul meg, hogy ellenőrizvet mindent (pl. nem fog-e legégni a ház), igazgatja, rendszerezi a dolgokat meg hasonlók.
2021. dec. 24. 20:04
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Engem nem zavarna.
2021. dec. 24. 20:08
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Engem nem zavarna ameddig nem dobálná ki a cuccaimat.
2021. dec. 24. 20:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm is OCD-s. Nem súlyos eset, de ő is rendezgeti a dolgokat, ha valami nem jut eszébe utánanéz azonnal, mert amíg meg nem nézi nem nyugszik meg, mindennek meg van a saját helye. Én tudok ezekhez alkalmazkodni, mert én sem vagyok rumlis, és ettől függetlenül nyugodt és normális, tehát pl nen ordít rám ha valaminek elfelejtem a helyét.
2021. dec. 24. 20:38
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
Esélytelen, választhatok normális nőt is
2021. dec. 24. 20:47
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Káosz van nálam , nem lennènk jó páros
2021. dec. 24. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
Mivel annyira nincs senkin és a kangörcstől már totál elborult az agyam, így igen, már ez sem zavarna.
2021. dec. 24. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint én is OCD-s vagyok? :( Mert ezek rám is jellemzőek. Az ingjeim szín szerint vannak sorbarendezve, és nem szeretem, ha valami az asztalon slendriánul van (pl. legyenek a dolgok egyenesen, ha nem jól áll, akkor igazítok rajta és sokkal jobb lesz úgy). De én erre filozófiaként tekintek, nem betegségként. :)
2021. dec. 24. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!