Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, járnátok olyan nővel, aki OCD-s, és gyógyszert is szed rá?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 19:56
11/14 anonim válasza:
Sosem értettem ezeket a kérdéseket
Olyan mintha én feltenném: Nők járnátok egy szagvak férfival?
Nyilván megkapnám hogy igen, ez még nem akadály, de egy cseppet sem lennék közelebb a pártaláláshoz.
Te sem leszel kérdező, hacsak nem kezdesz el válaszolgatni a privátjaidra, amit én nem küldök, mert nem érdekel most az ismerkedés
12/14 anonim válasza:
Párom enyhe ocd-s, néha idegesítő, de nem vészes. Erre szoktak gyógyszert szedni? Beveszi a tablettát, és utána szétdobálja a zoknikat? Érdekes lehet :)
13/14 A kérdező kommentje:
10-es: akkor számít betegségként, ha nem is szeretnéd ezt csinálni, csak muszáj. Mindenkinek van olyan, amit szívesen rendezget, például valamilyen gyűjtemény. Akkortól probléma, amikor szíved szerint nem ezzel foglalkoznál, de muszáj, és elveszi az időt más tevékenységektől.
2021. dec. 25. 15:31
14/14 A kérdező kommentje:
11-es: fel akartam mérni, hogy ez mennyire eltántorító erővel bíró dolog, hogy jellemző-e még ma is, hogy az emberek azt hiszik, hogy aki így viselkedik, az bolond.
12-es: ha beveszi a gyógyszert, nem hiszi azt, hogy ha szétdobálja a zoknit, meghal az anyja. Például. A szorongást oldja, és az agyban az ingerületátvitelt szabályozza. Az OCD-s betegek agya hamis veszélyüzeneteket küld.
Köszönöm a kulturált válaszokat.
2021. dec. 25. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!